Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gilka

ZDRADA - pytanie do panów

Polecane posty

widujemy sie codziennie spedzamy ze soba po kilka godzin czasami jak moi starzy wyjezdzaja na kilkanaście dni za garnice do brata pomieszkujemy razem nie wpadlismy w rutyne naprawde wierzcie mi jest super tak samo jak na początku naszej znajomości swiettnie sie dogadujemy oczywiscie sa czasem jakies klotnie o bzdury ale zawsze sie szybko godzimy...

Wszystkim mężatkom polecam książkę "Coś się stało" Josepha Hellera. To autobiograficzna analiza kryzysu wieku średniego. Naprawdę możecie dowiedzieć sie z niej, że umysł samca jest bardziej złożony niż wynikałoby to z postów na tym forum ;)

Gość gilka
cieślik - jeszcze jedna moja rada. zafunduj sobie jakąś przemianę. wybierz sie do fryzjera, zmień diametralnie fryzurę, wybierz się parę razy na solarium, zrób sobie łądne paznokcie, kup nowy ciuch. jak bedziesz miała sie z nim spotkac (a pewnie tak bedzie, skoro macie dzieci) to zrób się na bóstwo, zaciśnij zęby i pokaż, że masz gdzieś to, co ci zrobił. on tego nie pokaże, ale zazdrość go na pewno ruszy.

Gość najnowsze badania ameryka
ńskie nieśmiało zaczynają donosić,że skłonności do zdrady być może mają tło genetyczne....z zamieszłych czasów,gdzie gen ów występował głownie u samców,dzisiaj osobniki bardziej zewolucjonizowane mogą już go nie posiadać(rzadkie przypadki jeszcze),a cała otoczka dlaczego,jakie cechy ma mieć partnerka zostały dorobione,by tłumaczyć przypadki(ludzie lubią wiedzieć dlaczego,dezinformacja jest zawsze niepożądana),zarówno najcudowniejsze żony jak i maszkarony mogą być zdradzane...choć ostatnio obserwuje się trend odwrotny-to kobiety zaczynają zdradzać coraz częściej(przemiany kulturowe)

Gość mmiissiieekk
dziubekkk, No dobra, ale co robicie? Napisz konkretnie. Nie wierze, ze siedzac i nic nie robiac w domu nie popadliście w rutyne...

nie robimy nic szegolnego oczywiscie praktycznie co tydzien idziemy na impreze czy jakies kino kolacja a tak to uwielbiamy dlugo sie wylegiwac w lozku spac i jakos nie popadamy w rutynę wierz mi albo nie... wiesz to chyba zalezy od człowieka ja naprzyklad widze ze moj facet z kazdym dniem kocha mnie jeszcze bardziej ja jego zreszta tez jest mega przystojny i czuje sie przy nim bardzo bezpiecznie i wime ze nigdy przenigdy mnie nie zdradzi ja zreszta jego tez

Gość johnny12
OGOLNIE MECZYZNA CZESCIEJ MYSLI O ZDRADZIE, KIEDY POJAWIA SIĘ RUTYNA, TAK MYŚLĘ. KOBIETY W PEWNYM MOMENCIE TEZ PRZESTAJA O SIEBIE DBAC, PRZESTAJA SIE STARAC I POZNIEJ JEST JAK JEST.

Gość pikus000
dziubeczku, albo sciemniasz - zwiazków idealnych nie ma, albo on cie juz dradza i jestes tak zalepiona, ze nawet tego nie idzisz :P zaden facet nie wytrzyma tak za długo.

chyba nie moj facet oczywiscie nie jest to idealny zwiazek sa klotnie o bzddury z ktorych sie potem smiejemy ale kilka godzin i to przechodzi a z tym zdradzaniem to wiem ze nie zdradzi i nie zdradza jak mnie nie znasz to nie oceniaj prosze

Gość mmiissiieekk
tez tak moze byc - pikus

Gość pikuss000
a ty chyba dobrze wiesz, jak byc zaslepionym. zycze ci dobrze, ale radze odrobine dystansu.

a kto tu mowi o zaslepieniu? napisalam jak jest wiec juz sobie jakies bajki wymyslacie widocznie nie bylyscie w zwiazku w ktorym byla milosc

Gość helenkaaa
dajcie spokój dziubkowi. pewnie ma dopiero 16 - 17 lat i guzik wie o życiu. w kazdym razie jesli dziubku jestes jednak starsza to naprawde radze troszke sie przyjrzec zwiazkowi. ja tez wierzylam, ze wszytsko jest super, nasz zwiazek jest idealny i swietnie nam ze soba. po 3 latach moj facet z dnia na dzien odszedl, bo powiedzial, ze sie dusi i juz ma dosyc tej rutyny, a rutyna bylo wlasnie to, o czym piszesz - impreza raz w tygodniu, spotkania codzienie, czasem kino i pomieszkiwanie. on mi nic nie powiedzial, a ja myslalam, ze jemu sie tak podoba. bylam pewna ze jest super, a zjego punktu widzenia bylo inaczej.

jestem z moim facetem prawie 6 lat wiec nie mam 16 lat i wiem troche o zyciu... pozatym czestto gadamy o zyciu co by bylo gdyby... to sa bardzo szcere rozmowy ktore czasami trwaja cala noc... a tak pozatym wiecie co umocnila nas jedna rzecz ktora na okolo 2 lat temu wydarzyla sie w naszym zyciu gdzie bylam krok od smierci i juz moglam nie zyc gdzie on byl przy mnie non stop pomagal niechodzil do pracy widzial mnie w sytuacjach ktorych jakk mysle chce mi sie plakac ale teraz jest super i zycze kazdemu takiego faceta jakiego ja mam i bede miec do konca zycia

Gość gilka
Dziubek, po co ty się w ogóle tłumaczysz tym wszystkim zadrośnikom? Tylko pogratulować takiego faceta. Życzę dużo szczęścia.

gilka---> dziekuje i zycze sczescia Tobie... a tak poza tym nie tłumacze się tylko wkurza mnie to ze jak komus uklada sie przez tyle lat a inny w to nie wierzy to juz wymyśla bajki o niewiadomo czym...

Gość gilka
Ja jestem z facetem 5 lat, roznie miedzy nami bywalo, czasami bylo baaardzo ciezko, ale to nie jest powod, aby komus zazdroscic. jedni maja lepiej, inni gorzej. takie zycie.

Gość skórki drobiwe
ja nie wiem czy się wszystkim kobitkom we łbach poprzewracało-ale widzę ze tak-pytam o przepis na skórki drobiowe faszerowane-0 odzewu-ale jak o facetach mowa-od razu ruch w interesie/////kobietki do was mowa-proszę tylko o przepis na skórki faszerowane.......