Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaprzemądrzała

GYNALGIN

Polecane posty

Gość małaprzemądrzała

Drogie Panie, czy podczas terapii GYNALGINem powstrzymywałyście się od odbywania stosunków seksualnych - tak jak jest to zalecone na ulotce? Specjalnie zapytałam się mojej ginekolog (jest najlepsza w moim miescie) czy muszę się z tym wstrzymywać a ona powiedziała mi że wręcz przeciwnie. Owszem, możemy czuć dyskomfort z powodu tej globulki ale z drugiej strony jeśli członek będzie miał z nią styczność to może ona tylko pomóc, bo jeśli leczyć infekcję to tylko razem. Poza tym mój partner używa maść PIMAFUCORT, którą przepisał mu urolog. No i kogo mam słuchać?:) Bezdusznej ulotki czy doświadczonej pani ginekolog?:)

Gość małaprzemądrzała
Tak jak już pisałam - pani ginekolog pozwoliła.

Gość małaprzemądrzała
i teraz nie wiem kto ma rację :( ginekolog czy ulotka...

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mi się wydaje, że powinnaś się wstrzymać - skoro masz infekcję to pewnie piecze Cie podczas stosunku a to przecież żadna przyjemność... a jak partner poczeka pare dni aż Ci przejdzie to raczej nic mu się nie stanie ;) pamiętaj - kocha to poczeka :D

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
jednak jestem ciekawa co o tym sądzą inne Panie ;)

Gość małaprzemądrzała
A jeśli partner będzie miał prezerwatywę? A ja będę już po paru dniach kuracji (zaczełam wczoraj a z chlopakiem widzę się w weekend) i objawy infekcji się złagodzą? Poza tym dodam, że to jest tylko drobna infekcja.

Gość xxolenkaxx
no ja się kochałam z moim chłopakiem ale dopiero pod koniec terapii i do tego mieliśmy umowę, że jeśli będzie mnie piekło to natychmiast mam mu powiedzieć - kochany mój nie chciał mi sprawiać bólu i stwierdził, że jeśli trzeba będzie się wstrzymać z klasycznym sexem, to zawsze zostaje jeszcze oral! :D mmmmmm 69 :)

nie wolno uprawiac seksu podczas kuracji! jesli przechodzisz infekcję to łatwiej jeszcze o mikrourazy. przecież wszystko jest nabrzmiałe. wszystko bardziej zaognisz.

Gość małaprzemądrzała
no to co ta moja pani doktor odwala? :/ powiedziała mi, że nie ma żadnych przeciwwskazań do współżycia, tym bardziej, że to tylko drobna infekcja...

no własnie nie wiem co pani doktor odwala. mój lekarz tez mi to powtarzał, zresztą nie tylko on ale inni u których bywałam też.

Gość małaprzemądrzała
no to chyba się wstrzymam... ale bedzie cięzko:]