Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I jak ja mam sie zachować

Prosze o porade

Polecane posty

Gość I jak ja mam sie zachować

Mam przyjaciela, takiego przez duże P. Pomaga mi i moge zawsze na niego liczyć mimo,że ma swoja rodzine a ja swoją i daleko od siebie mieszkamy. Kłopot z tym, że w tym roku miałam takie okragłe urodziny.On o tym wiedział, a mimo to nie złożył mi życzeń, dosłownie nic. Dodam,że nie urzadzałam urodzin w domu, ponieważ mąz zabrał mnie na romantyczny wypad do innego miasta. Teraz - za kilka dni mój przyjaciel ma urodziny. Czy wysłać mu życzenia, czy olać to, tak jak on mnie?

Gość naturalnie ze wyslij
napisalas ,przyjaciel przez duze P wiec naleza sie.Skad to przypuszczenie ze cie olal? Moze zwyczajnie zapomnial ? Zdarza sie.

Jeśli to prawdziwy Przyjaciel, to jak najbardziej wyślij życzenia :) Każdemu zdarza się zapomnieć czy to o jakiejś rocznicy, czy też o czyichś urodzinach, to nie koniec świata.

Gość fxh
Wyślij mu życzenia...wtedy bedzie mu głupio, że on tobie nie wysłał...

No już nie przesadzaj z tym żalem.Chyba bardziej się liczy to,że możesz na niego liczyć,że pomagacie sobie nawzajem niż to że zapomniał o urodzinach! Każdemu się to zdarza.Z resztą czy składanie życzeń imieninowych czy urodzinowych jest takie ważne?Liczą się kontakty na co dzień. Jeśli jednak przykładasz dużą wagę do takich spraw to skoro to Twój przyjaciel to oczywiście powinnaś mu wysłać życzenia- w końcu prawdziwa przyjaźń (tak jak i miłość) nie pamięta złego :)