Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matura z maty

Dzisiejsza matura z maty , powiem tyle ża, żal , żal

Polecane posty

Gość thgfxgvnb
kur/wa mam te 30% ^^ podliczyłam punkty, każdy zda, wystarczy zrobić dobrze 15 zadań zamkniętych..

Gość sexy bitch
ja to się ogólnie podejrzewam o dyskalkurię:D moze bede miec te marne 30% a moze nie.. od zawsze mialam problem z matma juz od podstawowki i nic na to nie poradze ze nie rozumiem tych zadań, a wogole to mam kiepska nauczycielke od matmy zamiast nam wytłumaczyc skad sie wział jakis wynik albo jak to obliczyla to tylko odpowiada że: "no tak jest, musicie sie tego nauczyc" ale jak, kiedy ona nie tłumaczy?? no prosze

Gość uuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppp

Gość ZALAMANADDFDFF
Być może poziom był prosty,ale dla osoby ktora juz w podstawowce miala klopoty, i ktora przez wzgląd na swoje zainteresowania i przyszlosc odpuscila sobie matematyke,bo patrzac racjonalnie-nie jest ona potrzebna komus,kto wybiera kierunki spoleczne, poziom jest wyniszczajacy. I kazdy poziom taki bedzie. Pani Hall mowi,ze teraz trzeba bedzie zmienic system nauczania. KOBIETO!! NAL;EZALO TO ZROBIC PRZYNAJMNIEJ 3 LATA TEMU! DOPIERO PO 3 LATACH WPROWADZAC MATEMATYKE!!!

Do--->ZALAMANADDFDFF i jej podobnych. Jak się obijało przez cały czas nauki, to teraz jest rozpacz. Ja tam takich osób nie żałuję. Nie ma obowiązku posiadania średniego wykształcenia ani studiowania. A zadania na próbnej maturze były na poziomie starej, komunistycznej, zaocznej zawodówki w Pierdziszewie...