Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matura z maty

Dzisiejsza matura z maty , powiem tyle ża, żal , żal

Polecane posty

my na lekcjach też takich jak otwarte nie przerabialiśmy. babka nam tłumaczy, że nie ma jak wyrobić się z takimi w wymiarze godzin ;] Kantełe, to powodzenia :) ja mam właśnie problem ze skupieniem się na matmie.. ale też zamierzam się wziąć do roboty i zobaczymy.

no tak naszej tez szkoda czasu zeby cos tlumaczyc...jej zdanie to : "nie rozumiesz? idz na korki,nie masz kasy na korki? to co ty robisz w liceum?" :/

asiax91 --> w każdej szkole mówią to samo.. mi babka mówiła, że mogłaby zrobić fakultet, ale nie za darmo.. my pytamy czy mamy jej zapłacić, a ona, że tak to się nie robi :O Kancik, 🖐️

u nas ostatnio zrobili dodatkowe lekcje z dotacji unijnych...ale pierwszenstwa do takich zajec nie maja maturzysci tegoroczni tylko drugie klasy! wogole nieprzemyslana ta matura...teraz nagle zmieniaja program na maturalny,tylko w tym problem ze nas ten program nie obejmuje, dopiero drugie klasy ida tym maturalnym

Chuuuuja mnie obchodzi co ty tam kiedyś miałaś , nie podniecaj się Hinata 😘🖐️

Gość bbbbyyyi
prawde mowiąc zadania zamkniete były proste ..ale dla kogos kto nie przypominał nic przed matura to mogły sprawic trudnosc.. a otwatre to tragedia.. chciałabym zdobyc chociaz to minimum 30%

Mateamtyka nie jest aż taka trudna. Chyba, że sie obijało gruchy przez lata... Teraz, przynajmniej dla niektórych, może być zbyt późno, ale nadieje trzeba mieć. A ta pomarańczka durnowata, co tam gdzieś pisze, że matematyka nie jest potrzebna humanistom, pewnie dostaje jakąś grubszą kasę od Himmlera i jego pociotków. Dlatego takie głupoty gada...

jacy wszyscy teraz nagle madrzy sie znalezli :o ja tez pisalam mature juz jakiś czas temu, ale nie podniecam się jak niektórzy piszący dawno temu,że wszystko bym zrobiła... my mieliśmy inny tok nauki, inaczej byliśmy nastawiani na wszystko, a teraz wszystko jest okrojone do minimum... i to nie jest wina uczniów, a tych co to wszystko ustalają :o

a ja wyszlam pierwsza z sali . postrzelalam se w zadaniach zamknietych. otwartych nawet nie ruszylam. i przestancie coo niektorzy pierdolic jakie to proste bylo. kurwa mac niektorzy po prostu nie maja zdolnosci do matmy i sie za chuja tego nie naucza. i ja sie tego nie naucze. nie da rady. i mam to w dupie. o!

Mam 12 punktów tak an oko z zamkniętych :D , wszystko strzelane :P

ja szukam odpowiedzi z tej matury. Farsa wypisz wymaluj. Juz w gimie odpuscilam sobie matematyke, a w polowie 2 klasy liceum dowiaduje sie,ze mam obowiazkowa mature z ów przedmiotu. Musze wyliczać h padajaca na prosta ac zeby nie oszukali mnie w sklepie ;] possa

Gość do zwykłekpospolity
sam gadasz durnoty, taka jest prawda, że humaniście nigdy nie była, nie jest i nie bedzie potrzebna matma(jedynie podstawy z podstawówki) ale żadne całki i takie tam inne się nie przydadzą, a tak po tym kuciu do matury za jakiś czas i tak wszystko zapomni, wiec po chuja,

Gość u mnie tragedia ta matura

Rynsztokowe wyrażenia to norma dziś. Ot, brak kindersztuby u nastoletnich pomarańczek... A powracając do główengo wątku dyskusjj to, humanista ma nie umieć myśleć, a inzynier ma nie umiec czytać.... Matura teraźniejsza to kompletna kompromitacja systemu nauczania... Poziomek komunistycznej zawodówki...

Za to matura z matmy ma swoje przyziemne i trywialne plusy wsrod studentow, wydawcow ksiazek, lub nauczycieli(emerytowanych czy tez nie). zdzieraja za kazda godzine 40 zl i pieprza ze to taniocha. Wysylaja mi nawet wiadomosci na nk i sie ostentacyjnie reklamują!! a vademecum nic nie wartych na rynku 50% wiecej niz kiedys. MATURA KOSZTUJE LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ayumooooo
nie trzeba znać matmy, żeby myśleć, na studiach i tak większość zapomni, jak ktoś w moim dawnym liceum pytał się nauczycieli (nie od matmy) czy pamięta to czy tamto z matmy, to wszystkie stwierdzały, że nie, więc po co humaniście to jak i tak za rok, za dwa zapomni? zresztą wiele osób było oburzonych z tego powodu, że matma powróciła, czemu się wcale nie dziwię

Zwyłek - nie wypwiadaj sie 🖐️😴 To że ty kończyłeś szkołę w epoce kamienia łupanego i umiałeś matę to nas nie obchodzi ;)

Gość ojej bomba
Matura próbna była niezwykle rozbrajająco wręcz prosta. Wydaje mi się, że co bardziej rozwinięty gimnazjalista z lotnym umysłem poradziłby sobie. Nie wiem, jaki poziom reprezentujecie, ale nie piszcie, że to kosmos. Zarówno zadsania zamknięte jak i otwarte nie powinny przeciętnemu uczniakowi ostatniej klasy szkoły średniej sprawic problemu. Po Waszych wpisach wnioskuję jedno- przez całą szkołe średnią obijaliście się, dlatego teraz otwieracie oczy ze zdziwienia.

Gość down z matmy
sami geniusze jajowgłowi tu widze z matmy każdy jest z was miszczem :classic_cool: tez uwazam ze zadania byly proste jak kłebek drutu

Gość tghthtujyjukluilililiololop
wy nie potraficie tych zadań zrobic???????? poziom jest żenujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!