Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzz

kochani!!!

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzzz

K O C H A N I !!! Zbieramy na mieszkanko dla swojej rodziny Mieszkamy we trójkę kątem u rodziny... Niedługo musimy się stąd wyprowadzić... Marzymy o własnym mieszkanku, choćby najmniejszym. Przy naszej pensji (najniższa krajowa) na mieszkanie nie stać nas będzie do śmierci (ale mamy już jakieś oszczędności)... Oczywiście z takimi dochodami na chwilę obecną nie możemy dostać kredytu... Wiemy, że to szalony pomysł ale postanowiliśmy poprosić o pomoc Was, Internautów. Wierzę, że są na tym świecie świetni ludzie, którzy chcą pomagać. Wierzę, że liczy się nawet najdrobniejszy gest. Dlatego zwracamy się do Ciebie Słonko: Jeśli MOŻESZ i CHCESZ nam pomóc podaję swój numer konta: BZ WBK S.A 52 1090 1043 0000 0001 1271 1781 z dopiskiem "POMOC" KAŻDY GROSZ JEST DLA NAS WAŻNY I POTRZEBNY... BARDZO WAŻNY I POTRZEBNY... DZIĘKUJEMY KAŻDEMU, KTO ZDECYDUJE SIĘ NAM POMÓC. CHCEMY ŻEBYŚCIE WIEDZIELI ILE TO DLA NAS ZNACZY!!! Buziaki...

Gość
zajebiscie, jak sie ktos zdecyduje, to ja tez poprosze o pare groszy, a co :classic_cool:

Gość
a ja na buty z zary :classic_cool:

Gość wi_
Kochana zzzzzzzzzzzzzzz czy mogłabyś mi odpalić jakąś część z Twoich oszczędności? Bo widzisz - ja nie tylko nie mam nic na +, ale mam jeszcze sporo długów i pracuje jedynie na czarno. Wydaje mi się, że jesteś szczęściarą - masz dużo wiecej ode mnie - podziel się Kochana zzzzzzzzzzzzz. podeśle konto na mejla Buziaki

Gość
Samanta, dajesz nr konta, zaraz ci podesle, poznaj moj gest :classic_cool: :D:D

Gość no masz tupet stara
:O