Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropeczka626

probna matura z matematyki

Polecane posty

maturzysci jak wrazenie po probnej maturze z matemtyki ?:) moim zdaniem zadania zamkniete byl w miare proste , otwarte masakraa;/ dla pierwszego rocznika matura miala byc prosta ; /

🖐️ nie wiem, pewnie jakbym się więcej uczyła to bym i otwarte zrobiła :P ciekawe czy cokolwiek mam dobrze :classic_cool::D

mnie rozbilo zadanie z ta posrana ksiazka . ;D mialam tysiac pomyslow na zrobienie tego zadania a i tak trzeba bylo inaczej pewnie zrobic ... xD trudne tez bylo z tym ciagiem arytymetycznym chocciaz rozumie ciagi to nie czailam o co w nim chodzi ... i to zadanie z udowodnieniem ze to wierzcholek ..porazka ..

tak, dla mnie wszystkie otwarte były masakryczne.. ja próbowałam coś zrobić w tym z książką, ale pewno mam źle :O trzeba to było równaniem, nie?

no podobno rownaniem .. ale nie wiem .. ja sie jeszcze wkurzylam bo chyba cos skopalam w nierownosci bo mnie ten trojmian zgubil .. to z kwadratem tez xD jaka taka bedzie ta w maju matura to bedzie ciezkooo

trójmian był denny :O zaczęłam, ale potem olałam.. no ja zrobiłam to takie równanie z klamrą, ale pewnie źle, nie przejmuj się :) w ogóle nie sprawdzam odpowiedzi i mam to w doopie :classic_cool: a do maja mamy jeszcze dużo czasu na opanowanie paru działów.. jak coś damy radę :)

damy rade jakos mam nadzieje .. ;d chociaz nie spodziewalam sie takich zadan trudnych szczerze mowiac . pozatym z geometria jestem na bakier ;D