Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wernerka 88

już mam dość!!

Polecane posty

Gość wernerka 88

w tym roku zebrały się same okrągłe rocznice, babci 85 urodziny, rodziców 30 rocznica ślubu, siostry 25 urodziny, wesele brata, dziadka 85, złote gody czy jak to się zwie drugich dziadków, osiemnastka kuzynki, urodziny siostrzeńca, 50 ciotki... jestesmy taka rodzina że takich okazji nie omijamy NIESTETY! Wszystko byłoby super, bo nawet lubie takie imprezy ale są i minusy. Każda siostra czy brat, rodzeni czy cioteczni są już zaobrączkowani, albo zaręczeni albo zwyczajnie kogoś mają tylko nie ja. mi z tym dobrze i nienarzekam, ale ciągłe pytania i teksty typu "ojej ty sama znowu? gdzie facet" "stara panienka się szykuje.." Mam dość... Ja mam dopiero 21 la i jakiś typ na ramieniu mi niepotrzebny ale ile można słuchać głupich żartów pustych słów?

Gość wernerka 88
czyli tylko ja słucham

ladaco może ty wiesz jak pomóc.Właśnie chciałam napisać nowy temat a pojawił mi sie informacja że umieściłam 10 nowych tematów. Co za bzdury.

Gość hahahha ja mam już 26 lat
i już nawet o tym nie mówią :O jak pytają to mowię moja sprawa ;)

Gość samanta to 10 postów ogólnie
napisałaś, ten licznik nie działą dobrze, jak masz zmienne IP to musisz przelogować net

Gość wernerka 88
kur wy!!

Bądź chamska i zapytaj "A jak tam wujka prostata?" albo "Jak się miewa cioci kochanek, jeszcze go ciocia ukrywa?" :) :P Albo jak już tu ktoś napisał, uprzejmie ale dobitnie powtarzaj do znudzenia, że to Twoja prywatna sprawa.