Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annka888888884

Czy przed cesarką robią lewaytwe?

Polecane posty

Gość Zespół Pataua
Nie biegnie calkiem rownolegle, teraz sie nie tlumacz tepa strzało. Wloski juz tleniłas w tym tygodniu ?

Gość Kajaja8
DO: annka8888884 powiem ci ze sprobuj wstac z lozka kolejnego dnia po cesarce nawet jesli boli. Jak szybciej wstaniesz i sie wyprostujesz o tyle szybciej wrocisz do sil. Ja sie zmusilam i wstalam rano dzien po cesarce, weszlam pod prysznic i sie wykapalam siedzac na taborecie. 2 dnia po cesarce wykapalam sama corke a 3 dnia wyszlam do domu.

Gość kryzysowa babka
Ale się dajecie prowokować jakiemuś lamusowi

Gość Zespół Pataua
Nie wstawaj za szybko, bo cie sie stanie tak jak jej, cewka ci sie przemiesci do pochwy :P

Gość Zespól Pataua
Lamuska to Kajaja8 nie zna wlasnej anatomi a daje rady co najmniej jakby 20 cesarek miala :P

Gość annka8888884
No to chyba tyle chciałam wiedzieć:)Dziękuje pięknie. A wy kiedy rodziłyście ?? Doszłyście szybko do siebie?

Gość Kajaja8
annka8888884 - ja 5 miesiecy temu. Bardzo szybko doszlam do siebie. Tylko przeczekaj te 6 tygdoni zanim siegniesz po odkurzacz czy cos ciezkiego aby nie bylo komplikacji. Nie ma sie czego bac.

Gość Zespół Pataua
Jak za szybko bedzie sie wysilac to sie jej szwy rozejda. Wiesz co , faktycznie ta aborcja to nie jest glupi pomysl jeśli o ciebie Kajaja8 chodzi.

ja cesarkę miałam 3,5 roku temu :) teraz jestem w ciąży i mam nadzieję,że też będę miala cesarkę,ale nie z takiego powodu jak wcześniej.

Gość Zespól Pataua
A tnij sie :P i po co sie chwalisz.

Gość Kajaja8
szkoda tego (tej) pataua...nikt nie chce z nim gadac a ten swoje. get the clue...

Gość annka888884
To życzę wam powodzenia i pociechom:)

Gość Kajaja8
annka888884 - tobie rowniez powodzenia.

Gość Zespół Pataua
Kajaja8 z tobą na pewno nie chce rozmawiac, jeszcze zaczniesz mowic w strone dupy zamiast w strone glowy.

Gość annka8888884
Ale czym Ty się tak szczycisz Pataua?

Gość mikiiimouse
KAJAJA8...BUAHAHAHAHAHAHHAHHAHA..CO ZA TĘPA LOCHA Z CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!! I TY WYWŁOKO MASZ DZIECKO????????????????/ ŚWIAT SIE KONCZY!!!! PEWNIE WYROSNIE NIESTETY NA TAKIEGO SAMEGO DEBILA JAK MAMUSIA....BUAHAHAHAHHAAHAHHAAA... TY CEWKO MOCZOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość o retyyyyyyyyyyyy
Kajaja8 - ty lepiej zmień nick bo przez te głupoty które śmiesz wypisywać jesteś spalona na tym forym! i proszę nie wypisuj nigdy wiecej takich rzeczy o anatomi kobiety - wszak sama nią jesteś. wstyd, wstyd, wstyd......

Gość ja 2 lata temu

Gość tez mialam cesarke planowana
i nie robili mi lewatywy ale trzeb abyc na czczo

Gość Kajaja8
o retyyyyyyyyyyyy - sadze ze najlepiej podaj mnie do sadu...

Gość annka88888884
To jest tragedia a nie forum dla MATEK uciekam stąd:)

Gość mikiiimouse
A SWOJĄ DROGĄ AUTORKA TOPIKU TO TEZ NIEZŁA IDIOTKA!!!!!! KURWA DZIECKO IDZIE RODZIC I NIE WIE CO TO ZAKŁADANIE CEWNIKA!!!!! IDIOTKO..CZYTASZ COS CZASAMI, INTERESOWALAS SIE TYM JAK WYGLADA CESARKA ALBO POROD NATURALNY??????????????? JA PIERDOLE..MAMUSKI DEBILKI..AAAAAAAA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja 2 lata temu
mialam cesarke i byla to moja 2. Ani razu mi lewatywy nie robili i w domu tez nie kazali poinformowali tylko ze dzien przed nie powinnam juz duzo jesc tylko duzo pic. Jesli zastosujesz sie do tego co lekarz mowi to nie bedzie potrzeby, w ogole to mnie nie pytali czy jadlam czy nie u nas chyba nie robia lewatyw, a w innych szpitalach to nawet dziewczyny pisza, ze przed porodem s.n robia. zalezy od szpitala chyba. Po pierwszej cesarce Ciezko bylo wstac, bo szfy ciagnely ale najgorzej bylo sie rozruszac, ale nie bolalo, po drugiej ze wstaniem problemow juz nie bylo chodzilam jak samochodzik, lekarz mowil, ze po drugiec cesarce rana nie boli i ogolnie jest lzej najgorsze w tym wszytskim jest to ze zaraz po cesarce musisz lezec plackiem doipuki nie odzyskasz wladzy w nogach, straszne, jak Ci nie wygodnie albo cos nie pasuje a nie mozesz sie ruszyc, az plakac mi sie chcialo z tej niemocy, a potem mozesz sie juz powoli obrocic na bok lu do gory podsunac,a no i mnie strasznie bolal brzuch te skurcze macicy to cos okropnego, po pierwszej ich nie mialam po 2 koszmar. Ja po 3 dobach lub na 3 dobe nie pamietam dokladnie wyszlam do domu u nas tak wypisuja tylko za 2 dni na zdjecie szfow musialam przyjechac, spokojnie to nic strasznego.

Gość lanta34
Ta z ta cewka w pochwie wymiata:)Poza tym , kobiety , opamietajcie sie!!!!!!!lewatywe robi się przed porodem silami natury!!!!!wtedy podczas parcia moga się pojawic niespodzianki w piostaci moczu czy kału , ale polozne już nie takie rzeczy widziały , i naprawde podczas prawidłowego procesu wy[pychania dzieciatka to się zdarza nawet po lewatywie!!!!wiec kobiecie przygotowywanej do cesarki lewatywa to trochę jak umarlemu kadzidlo.....Ale to wystarczy czasem pomysleć!!!!wasz poziom to dno i metr mułu , skoro nie znacie swojej anatomii i nie zadajecie elkarzowi pytań na temat cesarki-żenada!!!!

Gość Taka tam mama
lanta34 - lekarze chca aby jelita i zaladek byly w miare puste wiec zakaz jedzienia 12 godzin przed operacja i/lub lewatywa jest zawsze jesli jest czas

Gość lanta 34
Owszem , zapewne w niektorych szpitalach lewatywa jestwykonywana rutynowo , ja jednak mowie o szpitalu w moim miescie-u nas lekarz ma obowiązek informowac pacjentkę o planowanym przebiegu takiej cesarki , mowią też o zagrozeniach , ewentualnie każą kupić zestaw do lewatywy , a dziewczyna zakładajaca topik pytała , czy szpital wykonuje!!!!!obecnie odchodzi sie już od tego typu praktyk , licząc na inteligencje rodzacych , ale moim zdaniem niektóre kobiety powinny być trzymane pod kluczem cale 9 miesięcy , np. znana prezenterka Katarzyna dowbor chwaliła się niegdyś , ze jezdziła konno do 7 miesiąca ciązy!!!!