Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondiu

nawracające zapalenia pęcherza

Polecane posty

Gość blondiu

witam!!! Od ponad 5 lat walczę bezskutecznie z zapaleniem pęcherza i cewki moczowej.Przez pierwsze 3 lata wyprobowalam wszystkie mozliwe w Polsce antybiotyki. Chodzilam również do urologa.Kiedy bralam antybiotyk bylo lepiej,ale kiedy tylko przestalam po 2 tyg znowu zapalenie wracalo. Moje objawy: -pieczenie w trakcie i po oddaniu moczu,nie przerwanie przez 4-5 godzin dziennie -lekkie krwawienie podczas oddawanie moczu uczucie gorące w kroczu i na całym ciele,zalew potu w pare sekunt po pierwszych objawach. Po trzech latach wyprowadzilam sie do UK.Przez pierwsze 9 miesiecy nie mialam zadnych objawow. Myslalam,ze sie wyleczylam,az tu nagle powrocilo;(Przepisywano mi tu rozne antybiotyki.W sierpniu mialam zabieg poszerzania cewki moczowej,ktory mial mi pomoc;/ bole nie sa po nim takie straszneeeee,ale ciagle sa b.bolesne.od 3 miesiecy biore raz dziennie przed snem Trimethoprim jak widac nie jest dla mnie dobry!!! Faszeruja mnie antybiotykami,a mnie nie umia wyleczyc.Juz zyc mi sie nie chce przez ta chorabe.Mam wrazenie,ze powraca,za kazdym wspolzyciem z moim dlugoletnim i jedynym w zyciu partnerem,wiec nie ma mowy o chorobiue wenerycznej.Proszę pomóżcie mi!!!!!

Gość a jak ci pomóc

Gość nununu
wspolczuje ci:(mialam dwa razy w zyciu zapalenie pecherza i nie chce wiecej miec,niestety nie moge ci nic doradzic.

Gość a jak ci pomóc
a antybiogram mialaś robiony przy okazji posiewu moczu? i jeszcze jedno- w jaki sposób miałaś pobierany mocz na posiew?

Gość ertuiolkjhg
ja miałam to samo bardzo często byłam z tym u lekarza ogólnego i pierwsze jego pytanie było o to czym się podmywam czy specjalnym płynem do higieny intymnej czy mydłem. Ja podmywałam się mydłem i to było przyczyną jak przestałam podmywać się mydłem kłopot znikł.