Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadit29

Gdy powraca miłość sprzed lat ..

Polecane posty

Gość Nadit29

Mam wszystko .. zdrowe dziecko, męża, prestiżową pracę, piękny dom .. Wszystko poukładane .. Zaplanowane. Miłość też mam .. zarabia, wraca po pracy do domu, świata poza dzieckiem nie widzi, pomaga w domowych obowiązkach, raczej mnie nie zaniedbuje .. Spokojny, dobrze ułożony .. 8 długich lat razem, ciągle to samo .. Otwieram rano pocztę email - wiadomość na NK - napisał mój były Facet .. Wielka miłość, od której odeszłam 10 lat temu. Wyniosłam się do innego miasta, odcięłam całkowicie .. Dlaczego ? Chciałam stabilizacji - On był Niespokojnym Duchem, szalonym i nieprzewidywalnym .. Zawsze wiedziałam, czego chcę od życia - a najbardziej chciałam wpływoewgo, dobrze zarabiającego Męża i tego, żeby nigdy nie martwić się, czy wystarczy do pierwszego .. W moim rodzinnym domu bywało różnie .. chciałam żyć inaczej, lepiej.. Wiedział o tym. Ale nie rozumiał .. Wszystko to dziś mam. Odnalazł mnie na NK . Napisał, o pustych 10 latach .. Że z lekkoducha zmienił się w niedopoznania biznesmena .. I że nigdy nie zapomniał .. Na chwilę wróciły wspomnienia, które skutecznie umiałam zagłuszyć .. Spotkanie, jedno spojrzenie w oczy i zapewnienie, że jedno moje TAK może wiele zmienić .. wystarczyło, aby wzmiecić w miom sercu ból i żal .. Dziś znów napisał, że tak jak wtedy świat się zatrzymał .. Ktoś kiedyś powiedział, że w życiu nie można mieć wszystkiego .. Niestety.

Zbierzność Nicków :) Mój wziął sie od imienia. Kilka lat wstecz odeszłam od mojej miłośći i mimo tego, że wyłam z bólu i tęsknoty za Nim nie mogłam postąpić inaczej, bo nasze wspólne życie byłoby nie do zniesienia .. to wiem po 2 latach bycia.. Inne priorytety, zasady i inne spojrzenie na świat .. czasem miłość to zbyt mało by razem żyć..

Gość slyszalam,ze jest to hiszpa
nskie przyslowie"Pan Bog mowi:bierz co chcesz i zaplac za to "

Gość martwe morze
Ale strara miłość nie rdzewieje. Ja też mam przyjaciela z młodych lat, którego ja żuciłam bo byłam młodz i głupia. Po kilkunastu latach spotkaliśmy sie przypadkowo na ulicy i miłośc wróciła, nie moge o nim zapomnieć do tej pory zapomnieć jaka ja byłam głupia.

Gość ta
Pozostał Ci tyzlko wyidealizowany obraz faceta sprzed lat. Pewnie gdybyś z nim była po roku rozstałabyś się w wielkiej nienawiści. Masz teraz spokój, ciepło, pewność i jego wierność. Były to tylko wspomnienie wiatru sprzed 10 lat. Poświęć dom, dziecko, tę swoją cichą i pewną przystań na niepewne zauroczenie. WARTO ??????? I co byś mężowi powiedziala? Spadaj dupku ?

Gość cghfhfhg
lecisz na kasę babo:D nadszedł prawdziwy test miłości do najbliższych:O:O zadaj sobie pytanie czy poleciałabyś do dawnej miłości jeśli byłby biedny?:P

Odeszłam bo poza uczuciami dzieliło nas wszystko .. dosłownie .. Zupełnie inne żywioły, inne światy .. On lekkoduch .. z bardzo bogatego domu, ja typ naukowca a w domu bywało różnie .. Chciałam stabilizacji .. Dziś ją mam .. tylko w sercu pali się tamten żar i żal do losu ..

Gość tradycjonalista
Dobrze ktos kiedys powiedzial tutaj: Kafeteria ze wszytskimi swoimi ulomnosciami jest prawdziwa kopalnia wiedzy na temat kobiet... Do autorki -> dupa Cie swedzi? Nawet jak sie odezwal, po co sie z nim spotykalas? Moze by pasowalo porozmawiac o swoich rozterkach z mezem co? Na pewno cenisz te najbardziej deficytowa ceche u mezczyzn jaka jest szczerosc...

Tradycjonalisto .. nie oceniaj mnie ! Porozmawiać z mężem ? i co miałabym powiedzieć .. wiesz, nigdy nie zapomniałam o T .. , myślę, że to kiepski pomysł. są po prostu w życiu takie sprawy i takie momenty, które trzeba zostawić tylko dla siebie .. Czasu nie cofne, . ale dobrze jest się czasem wygadać .. Pozdrawiam.