Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tekilla1990

sex podczas okresu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość tekilla1990

hej prosze o pomoc poniewaz niewiem co jest grane wczoraj uprawialam sex z chlopakiem a miesiaczka skonczyla mi sie przzedwczoraj... Trwa tylko 4 dni... Wczoraj mmialam tylko male zabarwienia a dzis znowu je mam i sa troszke mocniejsze... i na dodatek troszke mnie brzuch boli w szkole mi sie slabo robilo;/ czy jest to mozliwosc zajscia w ciaze??

NIe jest to możliwe.. Brzuch cie nie boli od tego że jesteś w ciąży prawdziwe obiawy czujesz dopiero ok. 2miesiąca

Gość ameliaaaa
jak można uprawiać seks podczas okresu? nie wyobrażam sobie tego, toż to jest niehigieniczne, nieestetyczne i obrzydliwe :[

Gość no raczej trudno
dbac wtedy o higienę, skoro nawet jak sie dokladnie umyjesz przed to partnera krwią i tak wymażesz

Gość Niedługo już
Nie wiem po co te wykrzyknienia, przecież w seksie w czasie okresu, nawet w pierwszym,drugim dn c, kiedy krwawienie jest najbardziej obfite, nie ma nic szokującego.

a to ja tak mialam kilka razyyy skonczyl mi sie okres trwajacy ok 5 dni i jak juz cala dobe nic nie bylo to uznalam ze to koniec miesiaczki i wyposzczona sie rzucam na faceta nagle w trakcie okazuje sie ze jeszcze mam okres.. ja mam na to taka swoja teorie, ze koniec koncem ale podczas seksu jakies resztki jeszcze wytrzochane sie pojawiaja, no i napewno skurcze podczas orgazmu powoduja ze sie jeszcze cos wydobedzie

To nie są objawy ciąży tylko końcówka okresu na pewno. Objawy ciąży nie są odczuwalne od razu:)