Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za palantttttt

Szok! Facet zostawił moją siostrę z miesięcznym dzieckiem!

Polecane posty

Gość co za palantttttt

Miesiąc temu moja siostra cioteczna urodziła dziecko. Jej facet nie był jej mężem, ale mieszkał razem z nią w jej mieszkaniu, przyjaźnił się też z moja rodziną. A teraz mój ojciec mówi, że nie może się do niego dodzwonić od kilku tygodni. Zadzwonił do mojej siostry i się spytał co się stało, a ona mu na to, że ich zostawił! To mi się w głowie nie mieści jak można być takim bachorem!!! Najlepiej pozbyć się problemu i zostawić samą matkę z dzieckiem! Jestem po prostu w szoku! :o

Gość trzeba było patrzećz kim się
zachodzi. Przecież w ciągu roku wspólnego mieszkania możesz się dokładnei zorientować jaki ktoś jest.

Ja miałam znajomego, taki wspaniały i wogóle przyjaciel... opowiadal ze zaluje ze zdradza swoja zone itp- chcial mi namieszac w glowie, uwierzylam mu, dobrze sciemnial. a co sie okazało jest zwyklym hujem. spał z kazda co popadnie a ma ok. 4letniego synka a corka byla w drodze... zostawil ja po miesiecu jak urodzila...

Ja miałam znajomego, taki wspaniały i wogóle przyjaciel... opowiadal ze zaluje ze zdradza swoja zone itp- chcial mi namieszac w glowie, uwierzylam mu, dobrze sciemnial. a co sie okazało jest zwyklym hujem. spał z kazda co popadnie a ma ok. 4letniego synka a corka byla w drodze... zostawil ja po miesiecu jak urodzila...

lepiej ze odszedł niż miała by z nim siedzieć na siłe...Przynajmniej dziecko wychowa sie w domu bez kłótni, szlochów i bicia.

Swoja żonę oczywiście...:( zdradził ja nawet tego samego dnia ślubu

Gość straszne ale niech
teraz sie wybeczy i poszuka normalnego faceta..kawał chuja;/