Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna 24 latka

mam24 lata i jeszcze niczego się nie dorobiłam......

Polecane posty

Gość smutna 24 latka

Kończę studia zaocznie, mam ciągłe problemy z pracą, nic nie mogę znaleźć....nie mam prawie żadnych oszczędności..... Staram się tak bardzo a nic mi nie wychodzi, z pracą mi nie wychodzi, z facetami itd Kiedy zacznę korzystać z życia: podróże, które tak uwielbiam, pies rasowy itd.....a kiedy rodzina....jak nawet nie ma z kim oraz za co.....

Gość równolatka
a jakie kończysz studia??? może za bardzo chcesz??? może powinnas trochę odpuścić bo chyba zaaaaa bardzo sie spinasz...

Gość smutna 24 latka
kończę anglistykę:( jestem na ostatnim semestrze hm nie wiem jak można za bardzo chcieć, nie mam siły już

Gość 32latkaaa
Nie przejmuj sie tak, bo ja mam 32 lata i tez nie dorobialm sie zadnych ( nie liczac 2tys euro na koncie) oszczednosci....ani wlasnego mieszkania , na dodatek mam kredyt na samochod ( tragedia!!!!!) i na konce nieudane malzenstwo - gdzie jeszcze maz jakos nie kwapi sie do dania mi rozwodu..... Jedna pozytywna rzecza w tym wszystkim jest to, ze jestem optymistycznie mimo wszystko nastawiona i mam fajnego faceta ( choc idealem nie jest :) Wiec nie przejmuj sie - masz jeszcze duzo czasu :)

dziewczyno, dorobisz się jeszcze, kawał zycia przed Tobą!

Gość sssssssssssss
Witam... Jakbym czytała o sobie... Mam 23 lata... studiuję zaocznie na drugim roku. I niczego się jak na razie nie dorobiłam... Ciągle szukam pracy, mam problemy z kasą i w ogóle bez sensu to wszystko? Skąd jesteś?

Gość smutna 24 latka
jestem z rzeszowa tu nie chodzi o jakieś tam bogactwa czy Bóg wie co......ale żeby przynajmniej być spokojną, że jest jakaś tam kasa, jakbyłby jeszcze do tego super facet to już całkiem ok, a tu lipa na każdym kroku..........i po głowie dostaję ostatnio regularnie od życia

Gość smutna 24 latka
biorę się codziennie regularne w garść przy znajomych, rodzinie, przy samej sobie......ale na forum anomimowo chcę czasami poluzować z tej garści.... nie jestem głupia:) 🌼

Gość mordi23
Smutna jak w reklamie "nie łam sie prze łam się" będzie dobrze ja się jeszcze też niczego niedorobilem wykształcenie mam średnie ogolnoksztalcące(no i szkoła zawodowa mechaniczna) a na studia się nie wybierałem jeszcze i chyba się nie wybiorę.Żyjemy teraz w czasach gdzie wyższe wykształcenie coraz częsciej nic nie daje powod prosty jest za dużo ludzi z wyzszym wykształceniem a za mało ludzi pracujących fizycznie a co za tym idzie to się chyba domyślasz.Teraz oprocz wyzszego wyksztalcenia trzeba miec znajomosci.Na te czasy liczy cię teraz racjonalne myślenie,kombinowanie,zaradność,poprostu dobra strategia.Obecnie pracuję fizycznie i mam bardzo lekką pracę.Porobiłem sporo roznych kursow,roznego stopnia i obecnie obsluguje skomputeryzowane urządzenie.Nic tylko wciskam roznego rodzaju przyciski jak w komputerku w domu na miesiąc wychodze 3200zł brutto do tego mam parę innych fachow wyuczonych i dodatkowo na miesiąc wpadnie jeszcze z 500zł do kieszonki wiec chyba nie jest zle.Niedługo kupuje samochod nie bedzie to zaraz jakaś wypasiona bryka,ale na początek bedzie ok.Co do własnego lokum.To jeszcze trzeba sporo poczekać,ale cel jest do osiągniecia.Szkoda tylko,że w miłości się nieukłada,dwa razy trafiłem nie w taką kobietę co trzeba,ale jestem optymistą ułoży się i to.Także głowa do gory jak pokombinujesz bedziesz w życiu miała 0K. ;)