Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niehistoryczka

POMOZCIE ZNALEZC W NECIE...

Polecane posty

Gość niehistoryczka

odpowiedz na ktorys z tych tematow (min. 5 stron w zeszycie) : Sprawa Katynia- sowieckie ludobójstwo na polskich oficerach wojskowych. Wojenne losy obywateli II Rzeczypospolitej pod okupacją niemiecką, sowiecką oraz ludobójstwo na Wołyniu w latach 1942-1944 dokonane przez ukraińskich nacjonalistów. Losy ludności żydowskiej- niemieckie obozy koncentracyjne i niemieckie obozy zagłady. Polskie Państwo Podziemne- cele, działania, przywódcy.

Gość niehistoryczka
zal

Gość to ja moze pomoge
A mi zal ciebie bo te znalezienie tych twoich temat zajelo mi 5 minut niestety nie pomoge i nie powklejam linek

Gość www.google.pl-niezawodnie
nie dziękuj :D:D:D

Gość niehistoryczka
błagam pomurzće nie bądzcie tacy musze napisac to a bardzo mnie .....swedzi i nie bede miala czasu zeby mietek ze smietnika mnie podrapal

Gość niehistoryczka
pozdrawiam podszywaczy

Gość niehistoryczka
mam jeszcze takie pytanko na magesie...wy też dobieracie kolor tamponu pod kolor barchanów? ja tak robie mój chłopak to uwielbia

Gość niehistoryczka
o zal...

Wczoraj dałąś ten sam temat, gydbys od wczoraj przez ten czas zaczęła pisac i szukać to teraz byś miała super wypracowanie nawet na 5.

Gość niehistoryczka
co ja poradze ze jestem leniem :o a drugiego takiego miejsca jak kafe gdzie mozna znalezc jakiegos jelenia to nigdzie nie ma

Gość ...........123................
wczoraj proponowalam pomoc! mianowice chcialam Ci przeslac materialy i uwazam ze to bylo by duzo. za kogos nie bede odrabiac zadan! jestes w szkole przed Toba matura... piszac wypowiedzi pisemne tylko szkolisz swoj warsztat...