Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stalowa_magnolia_6

mój facet to dupa

Polecane posty

Gość stalowa_magnolia_6

Kocham go ale powoli już z nim nie wytrzymuje. Nic nie jest w stanie załatwić. Zarabia niewiele, jak ma jakieś dodatkowe zlecenia to trzeba na niego krzyczeć żeby je przyjął bo jemu sie nie chce robić. Nawet nie jest w stanie dla nas znaleźć mieszkania. Patrzy tylko na to żebym ja wszystko załatwiała. Ja nie jestem wygodną paniusią, dużo pracuję, zarabiam więcej od niego, wykonuje większość obowiązków. Mam już dosyć tego że mam faceta pod opieką. Facet to facet, powinien dbać o mnie i o moje zachcianki a jest zupełni odwrotnie. W dodatku widze, że zaczął już się do tego przyzwyczajać

Sprobuj porozmawiac i postaw warunki jasne - co ma zmienic. Jak nie - szkoda marnowac czas na takiego. niech go mamusia utrzymuje!

Gość stalowa_magnolia_6
Muszę mu nawet majtki prać. Gdy kiedyś się zbuntowałam, zaczął zawijać swoje majtki w moje bluzeczki leżące w koszu na bieliznę i myślał że nie zauważę. Raz zauważyłam, bo zawinął czerwone majtki w białą bluzkę. :( Albo zamawia sobie coś na Allegro z mojego konta, a ja musze płacić bo nie chcę negatywów. Ostatnio zamówił sobie iPoda za 2300 zł, mimo iż zarabiam 1900 zł. Ale musiałam zapłacić. :( Nie wiem jak długo jeszcze to wytrzymam.

Gość stalowa_magnolia_6
No właśnie utrzymuje go. Planuje z nim zamieszkać ale on ciagle ma jakieś problemy, niby chce i zapewnia, że bardzo chce. Z drugiej strony mówi, że nie ma pieniędzy na samodzielne życie, a mi się wydaje, że po prostu jest mu tak wygodnie i nie chce tego zmieniać.

Gość stalowa_magnolia_6
Ostatnio zaproponował mi żebym płaciła mu za pomoc w domu, np. za ugotowanie obiadu.

Gość stalowa_magnolia_6
do podszywa - trochę ci nie wyszło bo tak się składa, że majtki pierze mu jeszcze mama :)

bo 100% społeczeństwa nie jest asertywne, zaradne, ekstrawertyczne, fajne, super i cool... bo pewnie ma problemy a ty zamiast go wesprzeć i skłonić do wizyty na terapii albo do zrobienia badań ogólnych to pewnie masz pretensje :P

Gość a jego dziewczyna to
cipa z małymi tzytzkami

Gość stalowa_magnolia_6
Albo woła mnie gdy zrobi kupę, czy wasi faceci też tak robią, czy tylko mój jest takim prymitywem?

Gość stalowa_magnolia_6
Czasami go wspieram a czasami się wydzieram. Są momenty, że puszczają mi już nerwy. Ile można znosić takie zachowanie.

Gość trzeba teraz odpokutować
jak przez kilkaset pokoleń faceci utrzymywali kobiety to było OK??? A teraz jedna na 1000 ma utrzymać faceta, to wielki lament, a miało być równouprawnienie???