Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresantka

WPIERAJMY SIE W DEPRESJI

Polecane posty

Gość depresantka

witam. Zakładam ten temat bo pomyslałam sobie ze fajnie byłoby wymieniac poglądy i pomagac sobie nawzajem w tym trudnym czasie. Ja lecze sie na depresje od ok 6 miesięcy. Jestem pod opieka psychiatry i przyjmuje lek o nazwie symfaxin er. Jesli jest ktos kto chciałby podzielic sie swoimi spostrzezeniami, odczuciami, obawami itp. to zapraszam

Gość depresantka
Oj przepraszam, robiłam bląd w temacie miałobyc wspierajmy a nie wpierajmy:O

Gość hnjhhhhhhj
i lepiej sie czujesz po leku?

Gość depresantka
Duzo lepiej sie czuje po tym leku ale i tak nie jestem jeszcze do konca zdrowa i nie moge powiedziec ze jest ok. Aczkolwiek zrobiłam duzy krok naprzód. abc strasznie mi przykro z powodu twojego brata. Myle ze jestem w stanie zrozumiec co czuł

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnn

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
Mam depresję, ale boję się iść do psychologa, czy psychiatry :o :( Trwa to już około 3 lata, poszłam na studia, których nie chciałam, tylko ze względu na matkę, mam inne plany, ambicje.. Siedzę całymi dniami w domu, bez celu. Zero znajomych, że o chłopaku nie wspomnę. Dno. :(

Gość absolutnie nie powinnas sie
bac ani wstydzic bo to nie twoja wina. Powinnas wybrac sie do psychologa, a najlepiej do psychiatry. Taka rozmowa ze specjalistą jest bardzo potrzebna i pomocna

Gość 123123123
Ja walcze z depresja juz długo i przez ten czas nauczyłam sie jednego: jesli czujesz ze potrzebujesz pomocy i sama sobie z czyms nie radzisz to pros o tą pomoc, wołaj, walcz, idz do lekarza Tak samo jak chory na grype ma prawo do pomocy od lekarza internisty tak chory na depresje ma prawo do pomocy od psychiatry. I zapewniam ze nie ma sie czego bac

Gość depresantka
wIDZE ZE NIE MA ZA BARDZO CHETNYCH DO WYPOWIADANIA SIE W MOIM TEMACIE. Mimo to podnosze

Gość gosiaczek1266

Trzeba zapomnieć, że masz depresje... po co o tym piszesz - sama się tylko nakręcasz...

Gość ta niedobra pupa
A jakie masz plany Kancik?