Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ECHOMARTA

zawroty głowy, ból w podbrzuszu.. ciąża?

Polecane posty

Gość ECHOMARTA

czy pewne objawy ciazy mogą występowa po siedmiu dniach od stosunku? bo czuję sie strasznie, miałam taki ból w podbrzuszu, ze az nie mogłam chodzic i oddychac, robiło mi się słabo i mdlałam... to mi się urzymywało przez 3 dni, teraz mam od czasu do czasu zawroty głowy. Ale tak się zastanawiam, chyba na takie objawy to jeszcze za wcześnie... pewnie dolega mi coś innego... ale chciałabym się was doradzic

Gość bliklik
CZY TO FORUM WEDŁUG CIEBIE NAZYWA SIĘ " TEST CIĄŻOWY"???????????/ TAK CIĘZKO POCZEKAC I ZROBIC TEST W TERMINIE MIESIACZKI????????? BOZE KOLEJNY DUURNY BABSZTYL....... NIE MAMY IDIOTKO SZKLANEJ KULI I NIE WROZYMY CZY JESTES W CIAZY CZY NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kaskadka
a okres kiedy mialas?

Gość ECHOMARTA
Sama jesteś idiotką, a ja nie pytam czy jestem w ciązy tylko czy mogą wystąpowac tak szybko objawy. Czytaj ze zrozumieniem durna babo. Jak ci sie nie podoba to po co marnujesz swój jakże "cenny" czas na odpisywanie mi... pomyśl.

Gość bliklik
to ty tępa locho zasmiecasz forum...wyszukiwarka ci zdechła sieroto???????????????????????? tępoto naucz się obsługiwac forum a nie zakładaj tysięczny topik o doopie maryni!!!!!!!! i choooooj nas obchodza twoje objawy!!!!

Gość ECHOMARTA
kazdy ma prawo napisac tu co zechce, szmato. Nikt mi nie zabroni pisac a każdy ma inny problem. A jak tego nie rozumiesz to nie moja sprawa i sama jesteś tępa, moze przeczytaj to co napisałaś, bo to jest śmieszne. I czemu niby piszesz w liczbie mnogiej? co?