Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zły i brzydki

Mit dotyczący wysokich facetów!

Polecane posty

Bronka bez ogonka -Rozumiem że facet musi być starszy od ciebie?nawet wtedy kiedy młody by ci sie spodobał ale ty masz swoje kreteria i nie może być młodszy od ciebie!

Hmm starszy facet jest po prostu bardziej powazny. I nie chodzi tu, o to, zeby byl sztywniakiem. Starsi faceci ( na ogół ) mają lepiej poukładane w głowie niż ci młodsi :classic_cool:

Bronka bez ogonka -Bzdura!!wiek nie ma nic do dojrzałości człowieka!nie którzy mają 40 a są tak głupi i naiwni jak by mieli 15lat

Nie mówię ze młodsi są lepsi,po prostu wiek nie ma tu nic wspólnego,to tak jak ja bym powiedział że nigdy nie związał bym, sie ze starszą kobietą,co ma w sumie wiek do rzeczy.

Gość tsy_klopki
Ja bym chciała, żeby mój kochany był wysoki. A nie jest. ;P

Gość Wymiarowa
Zapraszam wszystkie niskie, wysokie, puszyste i szczupłe osoby do nowego portalu www.nasz-wymiar.pl Jest to miejsce przeznaczone dla wszystkich niezwykłych osób. Mamy dla Was ciekawe artykuły, forum dyskusyjne, przestrzeń randkową gdzie dobieramy się m.in. według wzrostu lub wagi (każdy znajdzie kogoś dla siebie:D). A w styczniu organizujemy integracyjny wypad na łyżwy. Zapraszam www.nasz-wymiar.pl

Gość wysoki men
Wysoki ma dobrze: a) to plus u dziewczyn ( jeden plus to za mało ale plus do plusa i dziewczyna twoja) b) jest silniejszy i rzadziej dostaje wjeby

Gość wysoki men
Zły i brzydki, one chcą "to coś" od faceta :) LOL

Gość do goryndndndn
.