Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zły i brzydki

Mit dotyczący wysokich facetów!

Polecane posty

Mit który jest przerabiany na kafe niemal że cały czas,chodzi o to że wysocy maja powodzenie,krew mnie zalewa kiedy słyszę takie bajki,mam 25 lat i jestem wysoki(194cm)i dobrze zbudowany,chodzę po różnych klubach, mam koleżanki i nie zauważyłem powodzenia wśród kobiet,praktyczni zawsze dostawałem kosza,chyba że była jakaś naprawdę brzydka to wtedy sie czasami udawało poderwać ale nie zawsze,myślę że to po prostu wyobraźnia kobiet o facecie idealnym,im po prostu kojarzy się wysoki=przystojny ale morda nie ma nic wspólnego ze wzrostem,kobiety zawsze takie były że lubiły coś dodawać do swojej wyobraźni,mój przykład jest 100% dowodem że wzrost nie ma nic wspólnego z powodzeniem,oczywiście jeśli ktoś jest przystojny i do tego wysoki i dobrze zbudowany to nie może odgonić się od kobiet,ale jeśli nie jest przystojny to jest na przegranej pozycji.

Gość ładna i ładna
przesadzasz

mysle ze tu nie chodzi o wzrost piszesz ze jestes dobrxze zbudowany itp - to moze jest tak ze laski biora cie za koksa , tepego osilka spedzajacego caly czas na silce9bez obrazy, nie pisze ze tak naprawde jest) ludzie są bardzo stereotypowi:o

Słodki Piotruś mysle ze tu nie chodzi o wzrost piszesz ze jestes dobrxze zbudowany itp - to moze jest tak ze laski biora cie za koksa , tepego osilka spedzajacego caly czas na silce9bez obrazy, nie pisze ze tak naprawde jest) ludzie są bardzo stereotypowi Tylko że koleżanki mnie znają doskonale i wiedza że agresywny to raczej nie jestem i tzw tępym osiłkiem tez nie ale wolą moich przystojnych niskich kumpli niż wysokiego faceta.

Tak samo można stwierdzić o facetach, którzy mówią, że "wysokie obcasy" są seksowne. Jeżeli brzydka dziewczyna ubierze obcas to od razu będzie ładna? Tak samo nie każdy wysoki facet musi być przystojny, co nie zmienia faktu, że wzrost u mężczyzn jest dla kobiet cechą wymaganą, na którą niejako zwraca się uwagę;)

Gość Inna_i_wyjątkowa
sam wzrost niczego nie załatwi-choc uważam że jest super atutem, kobiety lubią miłych,sympatycznych, pewnych siebie mężczyzn. Więcej uśmiechu - mniej pretensji. pozdrawiam :)

Pewnie masz mikro kuśke poniżej 16 cm :D co się ofiaro losu dziwisz, że żadna cie z takim instrumentem nie chce? :o

Gość allaala85
moj eks miał 198 i byl 'przystojny' wzbudzal zainteresowanie wsrod kobiet ale moj obecny mezus ma 175 jest tylko 3 cm wyzszy ode mnie a jakos lepiej się z nim czuję;)

Gość kilofs
ja wysoki nie jestem i tez nie mam powodzenia :P :( :O

Gość kless
Ale wzrost powyzej 190cm to juz zyrafowatosc, a nie bycie wysokim:D

Bydlak.-A więc rozumiem że ty chwalisz sie każdej napotkanej kobiecie jaki masz wielki sprzęt?Nie wiem czy wiesz ale ekshibicjonizm się leczy!

Bronka bez ogonka -a co ma do tematu moja fotka?znudziły mnie teksty w stylu"Przystojny jesteś ale nie w moim guście" to tak jak ja bym ci powiedział że "Ładna jesteś ale mnie sie nie podobasz"

Gość 1111111111111111111
jak obiecałam tak robię Zły i brzydki jest przystojny, sprawdzone

Gość morda najwazniejsza
nie ma zmiluj, u kobiet i u facetow, wzrost to cecha drugorzedna

194 to nie jest wysoki mezczyzna, to za wysoki :O dla mnie wysoki to ok 180-186, bo sama mam 158 w kapeluszu :P prawda jest taka: predzej spojrze na przystojniaka o srednim wzroscie, niz na wysokiego o przecietnej urodzie :O no bo na co sie zwraca uwage? na wyglad! twarz! dziekuje