Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fnrkfrfrfrfrfr

kto też sie boi

Polecane posty

Gość fnrkfrfrfrfrfr

jeździć windą? bo ja sie boję i to panicznie. Ciągle wyobrażam sobie ,że winda utknie ,albo spadnie. Najgorsze jest to ,że mieszkam na 6 piętrze...

to na piechotkę! cellulitu się pozbędziesz. Serio.

Gość gryczka
Ja też się boję. Właśnie zamierzamy z mężem kupić mieszkanie i jest problem, bo wchodzi w grę najwyżej szóste piętro właśnie (jeszcze pieszo się wejdzie od biedy, choć wolałabym, drugie-trzecie).

Gość fnrkfrfrfrfrfr
no na szczescie nie mam cellulitu ale na piechote i tak czesto chodze ;) tylko troche mi to przeszkadza bo np jak musze zjechac z walizka na dól co czesto sie zdarza bo studiuje , to boje sie ze zaraz winda utknie ,albo spadnie ,albo mam inne chore wizje ...

Gość fnrkfrfrfrfrfr
albo jak moj facet do mnie przychodzi ,albo ktos ze znajomych to nie chce wyjsc na wariatke i zawsze jezdzimy winda ,ale za kazdym razem sie boje

Gość growling
ja się boję panicznie, bo za dużo filmów się w dzieciństwie naoglądałam. nawet po nocach mi się śni, że stanęła między piętrami, a ja się udusiłam albo spadła razem ze mną. mieszkam na piątym piętrze i zapierdalam po schodach już pięć lat. ale nie mam na co narzekać, ja sprzed pięciu lat, a ja teraz to w kwestii fizycznej inny człowiek :P

Gość LadyMorgana33**
Moja kolezanka tak ma...ja się wind nie boję bo całe zycie jezdze ale np nie znoszę ruchomych schodów, jest mi niedobrze i kręci mi sie wgłowie jak na tym jadę

Gość Gościuwa
a ja sie boje swinskiej grypy... :(

Gość LM 33** do growling...
.. tez mi sie często snią windy, gdzieś znalazłam ze coś symbolizują ale nie pamiętam co

Gość baba jagaa
skaa-->chyba jednak nie mozna w ten sposob