Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boje sie o nasza przyszlosc..

Jestem załamana.Wszystko sie wali.

Polecane posty

Gość zarty sobie robisz
Najlepiej usiąśc i płakac. To jest rewelacyjne rozwiazanie:o Jak ktos tu wczesniej dobrze zauwazyl, chcialam zdopingowac autorke, ostro, ale wkurzam sie, jak ktos jest w naprawde sredniej sytuacji, gdzie jest jeszcze czas(nie ma cisnienia, bo maz ma dochod), by poszukac czegos, a siedzi i marudzi. Inni mają gorzej!

Gość ty tam zarty sobie storisz
gdybys ty byla taka kreatywna itp. to raczej mialabys wiecej niz te 500 zł zarobku - najlepeij to jeździc po innych a siebie nei widziec.

Gość 34...
własnie...... jakis ewenement na skale swiatowa :P

Gość i to pisze ktoś bardzo
ambitny a zarabiającu tylko 500 zl - śmiech na sali

Gość wetooo
dlaczego nie pomaga ci twoj facet czy maż??? pzreciez macie wspólne dziecko??

Gość co to za gadanie ze inni
maja gorzej? jak juz cos to rownac do lepszych a nie słabszych i pocieszac sie tym "ze inni maja gorzej" - dla mnie to nawet nieetyczne!

Gość 34...
taka kreatywna a ktos jej bachora zrobił po kryjomu :P :D:D

Gość sierra maestra
haha moje drogie to WY jestescie agresywne a nie "zarty sobie robisz" pozatym traktujecie to zlamanie reki jak conajmniej bialaczke...przeciez to nie bedzie trwac wiecznie

Gość żarty sobie robisz
Póki co wszyscy jada po mnie, ze krytykuje autorke:D a Wasze opinie na moj temat sa czym? Nie wylewaniem frustracji?:D Ojciec dziecka nie zyje, bo zginął w wypadku 4 miesiące temu. Myślicie, że powinnam miec o to pretensje do losu i kazdego dnia wypłakiwac sie tutaj??? Wasza mała wyobraźnia mnie poraza!!! Zyjecie calkiem niezle, a marudzicie i nie macie pojecia o prawdziwych tragediach!!

Gość no tak nikt nie ma
prawa do chwili zalamania, nikt nie przezyl w zyciu zadnej tragedii tylko "zarty sobie robisz", ktora w zwiazku z tym ma wylaczne prawo do moralizatorstwa.

Gość taaaaaakkkkkk a świstak
siedzi i......

Gość I w zwiazku z tym wydaje ci si
że pozjadalas wszystkie rozumy? (to do zarty sobie robisz)

Gość żarty sobie robisz
Napisałam w poscie, dlaczego tylko tyle zarabiam, ale nie doczytałyscie, bo przeciez po co czytac argumentację, skoro mozna po prostu twierdzic, ze "moja racja jest najmojsza"...

Gość etve v
KŁAMIESZ!!! akurat nie żyje , nie byłabys tak dziwnie podekscytowana :O jestes samotna głupią babą i tyle w dodatku z bachorem w drodze, ojciec dziecka ci olałłłłłł:P:P

Gość żarty sobie robisz
Jestem tu jedyną osobą, która daje autorce opcje rozwiazania problemów, a Wy pogłaszcie ją po główce, narysujcie kwiatka i powiedzcie, ze bedzie dobrze....To rozwiaze jej problem. A moze taka istota tego topiku, w takim razie 🖐️ juz nie gadam...

Gość etve v
KŁAMIESZ!!! akurat nie żyje , nie byłabys tak dziwnie podekscytowana :O jestes samotna głupią babą i tyle w dodatku z bachorem w drodze, ojciec dziecka ci olałłłłłł:P:P

Gość 34...
no i spierdaalaj :P

Gość etve v

Gość sierra maestra
daj sobie spokoj z tym kwokami ktore tylko wyzywac potrafia i stac przy garach i zmieniac pieluchy nic innego! dziecko spi maz ma je w dupie to siedza na kafe i gderaja zeby komus dopierdolic zeby sie chociaz raz poczuc wyzej

Gość żarty sobie robisz
etve v -> skoro wiesz lepiej i jestes jasnowidzem, załóz topik: "Wróżę z kart, tylko 3 pierwszym osobom":o Zarzucanie mi kłamstwa jest tylko dowodem na to, ze masz małe wyobrazenie o prawdziwych problemach. Moze to i dobrze.

Gość sierra maestra
21:48 [zgłoś do usunięcia] 34... no i spierdaalaj twoje wypowiedzi swiadcza o twoim wysokim poziomie:o naprawde brawa!:o

Gość Boje sie o nasza przyszlosc..
Moj zlamal reke i to jest powazny uraz.Poniewaz ma prace fizyczna i musi dziwgac.Teraz ma reke w gipsie na 3 tyg. mu zalozyli.Potem mu sciagaja.I niewiadomo co dalej.Lekarz powiedzial ze to jest cos powaznego i niewaidomo jak dlugo bedzie trwalo leczenie. A najlepsze jest to ze chcca go zwolnic z pracy.Pojdzie po zakczeniu zwolnienia do pracy i dostanie wypowiedzenie. Ja szukam pracy w domu ale nic nie moge znalesc.Chcetnie byl chciala cos dolozyc do domowego budzetu.

Gość do zarty sobie robisz
daj sobie na luz,nie dyskutuj z tymi wsiowymi babami,zadziobia cie ,to nie ma sensu;)

Gość żarty sobie robisz
;) ...ale jak ja odejde to topik upadnie:D a tak jest szansa, ze ktos faktycznie pomoze autorce, choc nie wiem, czy o pomoc chodzi, bo moje rady(moze nie najlepsze, ale zawsze jakieś) nie służą:o Dzięki za to, że mnie rozumiesz🖐️

Gość ale takie rady typu
"szukaj czegoś" itp. kazdy potrafi dac i zaloze sie ze autorka o tym dobrze wie.

Gość Boje sie o nasza przyszlosc
Moj maz mowi ze mam sie nie martwic.Widzi ze jestem smutna.Ze damy sobie rade.Ze jak go zwolnia to bedzie szukal pracy a jesli nic mu sie nie uda.Bedzie musial wyjechac do pracy do Holandii do kuzyna.

Gość zarty sobie robisz
Ja nie napisałam: "szukaj czegoś":o Ludzie, czy Wy umiecie czytac ze zrozumieniem? Dałam konkretne propozycje pracy.

Gość a w dupie z takim
topikiem sierra;)przeciez tu chodzi o uzalanie sie jaka to ona pokrzywdzona przez los,a nie o ostra reprymende by wziela dupe w troki i zaczela cos myslec o poprawieniu wlasnej sytuacji materialnej.

Gość żarty sobie robisz
To chociaż mąż jest silny, a nie mimoza. Bedzie smutno i ciężko, gdy wyjedzie, ale czasem tak trzeba, bo w kraju jest trudno. Moja kuzynka tak żyje z mężem na odległośc od wielu lat. Nawet ciążę przechodziła sama. Sama jednak jest silna i wie, ze to konieczne. Nie zaklada topiku, ze jest załamana.

Gość bvnm/../