Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztrzaskałabym lustra

Nie cierpię swojej twarzy. Naprawdę nie ma w niej nic ładnego...

Polecane posty

Gość roztrzaskałabym lustra

Mam wielki nochal, nijaką twarz. Zamalowywuję ją kosmetykami, żeby ukryć ją, zmienić ją. To na nic. Jestem po prostu jakaś brzydka, wyostrzona. Nie potrafię kochać innych, bo jak ich kochać, gdy człowiek sam siebie nienawidzi? To takie przykre...

Gość osobazmęczonazyciem
poka fote

Gość elllaa
uśmiałam sie

Jeśli tak bardzo nie podoba Ci się Twoja twarz to domyślam się, że pocieszanie nic nie zdziała. Na szczęście za pieniądze można zdziałać wszystko :P Mały kredyt i może Twój problem zniknie na zawsze?

Myśle, ze przesadzasz. Chyba polowa kobiet jesli nie wiecej :) ma kompleksy, wiele rzeczy zmieniłyby gdyby to było możliwe. Wystarczy podkreślić to co ładne, a o tym troszke mniej ladnym nie myslec ;)

Gość kless
Moze to banalne, ale naprawde jedyne co ci zostaje, to zaakceptowac swoja twarz i polubic siebie. Potem mozesz udac sie do wizazystki, ktora nauczy cie jak sie umiejetnie malowac. Uwierz mi, umiejetny makijaz potrafi baaardzo upieknic twarz.

Gość ja tez nie cierpie swojej
gemby..

Gość qlsss
wyslij do oceny forumowym ekspertom :)

Gość pipipiaaa
czasami wystarczy odpowiednio dobrana fryzura, aby zakryc jakies nieciekawe elementy twarzy..poza tym makijaz dziala cuda, i to nie trzeba sie ostro malowac trzeba poprostu widziec jak pewne dobre cechy wyostrzyc a te niechciane zakryc..sprobuj isc do dobrej kosmetyczki i fryzjerki po rade a zobaczysz ze mozna zdzialac cuda :)