Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu na moście

On się nie chce tam ogolić

Polecane posty

Witam was wszystkich. Mój chlopak nie chce sie ogolić w miejscu intymnym. Na nic moje tłumaczenie że jest to mało higirniczne i poprostu obleśnie wygląda. Ponadto ja sie depiluję codziennie i zwyczajnie podczas sexu jego busz mnie podrażnia i mnie łachocze co powoduje, że doznania sa niepełne. Jak go mam przekonać? On twierdzi, że jaja to sobie pedały golą a on jest facet i nie będzie sie golił jak jakiś gej. Co ja mam zrobić, czy Wy też macie takie problemy?

Gość ajajajka
powiedz,ze jak sie ogoli to mu to wynagrodzisz :) albo ogolcie sie nawzajem:P

Gość jak nie wiesz co crobić
to go uchlaj i sama mu ptaszysko wygól

Gość babcia krysia
stara sprawdzona rada: powiedz, ze w takim razie Ty tez nie bedziesz sie golila tam

Gość ja mam to samo ze swoim
Mój mówi, że fujary to sobie pedały i Emo golą :(( Też żadne argumenty nie docierają

Gość tsy_klopki
Mam podobnie ze swoim... tylko podciął. Poproś o to swojego? Krótsze już lepsze.

Ale ja nigdy w Zyciu się tam nie zapuszcze tylko po to zeby komus robić na złość. Nienawidze jak mam owłosiona pipuchę - ewentualnie brazylijka ale to maks

Gość radiowóz na sygnale
były takie problemy dopóki mnie nie wkurwił. nie chciał się golić, to ja też się nie goliłam, wytrzymał bez seksu dwa tygodnie, bo tak go włosy obrzydzają. w końcu się ogolił, z łaską, ale jednak :P

Gość babcia krysia
cel uswieca srodki :)

Hehe rano się go zapytałam i zgadnijcie co powiedział? Że jak narazie orientacji seksualnej jeszcze nie zmienił żeby sobie go golić :/

Gość wystarczy jak podetnie włosy
nie ma co zmuszać do golenia. Ja się też nie golę, bo źle się z tym czuję, jak oskubany kurczak, więc po prostu przycinam i jest w porządku. Mój mężczyzna czasem się goli, czasem przycina włosy. I nam to obojgu pasuje.

Gość .alice in chain.
czemu faceci oczekuja od kobiet, zeby te zawsze byly wygolone wszedzie, gdzie sie da, a oni sami nie poczuwaja sie do ogolenia sie, zeby NAM TEZ bylo przyjemnie? faceci to egoisci :O na twoim miejscu przemoglabym sie i nie golila sie przez pare dni. niech zobaczy jak to jest 😠