Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryrtr73

kto porówna parametry komputera z parapetrami moimi?.

Polecane posty

Gość tryrtr73

Jutro moja corcia ma urodziny, nie znam zadnego inf, meza nie mam, chcialabym jej kupic THE SIMS 3 ale wymagania do zainstalowania tej gry są nastepujace: Procesor: Windows XP: Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+ RAM: XP: 1.5 GB Grafika: GeForce Go 6200 / Radeon mobile 9600 128 MB a to moje: INTEL(R) PENTIUM (R) M processor 1.73GHz, 798 MHz, 504 MB RAM, latop XP. Czy myslcie ze ta gra pojdzie na moim komputerze? Z tego co widac to nie, ale nie wiadomo, moze jest tu jakis ekspert?

Gość tsy_klopki
MOŻE pójdzie, ale będzie muliło.

Gość mordi
Na pierwszy rzut oka może być problem,ale teraz pytanie.Jakie to są wymagania tej gry w sensie podałaś minimalne wymagania,czy zalecane?

Gość mordi
albo innaczej wejdz na tą stronę http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/ znajdz tą gre w spisie i daj runn aplikacja na tej stronie sprawdzi ci przez internet podzespoły twojego komputera,jeżeli będziesz miała same zielone ptaszki to znaczy że gra bedzie działała,ale na minimalnych wymaganiach.

Malo ramu i slaby procesor. Z kartami graficzynmi w laptopach jest jeszcze gorzej, a co gorsza pewnie masz ja zintegrowana wiec ja bym nawet nie probowal.

Gość tryrty73
dziekuje, czyli nici z prezentu :(

Gość tryrty73
tam podałam minimalne wymagania sprzetowe the sms 3

Gość mordi
Jak minimalne wymagania to nic z tego gra ci nie zadziała nie ma takiej opcji.

pentium m 1,7 GHz jest szybszy niż Pentium 4 2,6 GHz więc teoretycznie proc się nada, 512 mb ram to jednak za mało, biorąc pod uwagę, że w przypadku Twojego laptopa z pamięci systemowej korzysta też karta graficzna (pewnie jakiś wynalazek intela)

Gość ja mam atarii

uwaga, szejku przemówił - misiu ocenia moc procka po megahercach z serii netburst :D

Gość jarku mimo wszystko
To bardzo stare Centrino , 1,7Ghz szału nie robi , a inne braki które wymienił Jarek + stary i wolny dysk . Katastrofa :)

Gość fgvbhnj
RAMu zdecydowanie masz za malo :( ja mialam simsy 2 na 1GB i mialam wylaczone wszystko co bylo mozliwe :O gra wygladala tragicznie i nawet nie chodzila plynnie :/ 3jke mam i 2 GB RAMu ale przyznam sie ze raz zainstalowalam zrobilam rodzinke, dom nieskonczony i mi sie odechcialo grac nawet nie wiem czy chodzilo na max detalach plynnie

może i stare i na tle dzisiejszych dwu- i czterordzeniowców wypada słabo, ale seria M była bardzo dobrym wypustem, szczególnie gdy weźmie się pod uwagę tragiczne Pentium 4 miałem do niedawna lapka z pentakiem m 1,6 ghz i ze zintegrowaną grafą intela i 1024 mb ram radził sobie z Rome Total War :)