Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezpolykania

nigdy nie polkne, po prostu nie dam rady..

Polecane posty

Gość bezpolykania

jak wy to robicie ? nigdy nie zadowole faceta w 100%

Gość bezpolykania
czy chociaz raz ktos moze mi odpowiedziec na tym forum ? poradzcie jak sie do tego zmusic, chcial;bym w ten sposob zakonczyc sex oralny ale chyba bardziej mnie to brzydzi, z jednej strony chce zadowolic mojego a z drugiej strony nie wyobrazam sobie tego

Gość czy ty normalna jestes
90 procent ci powie na kafe ze polyka ze jest to tak pyszne i slodkie jak miodzik, a facet nigdy nie bedzie zadowolony jak nie polkniesz BZDURA dla normalnego faceta to bez znaczenia, chce zebys to zrobila niech ci da przyklad! sperma +jajeczko to nowe zycie, sperma w zaladku to kanibalizm:)

Gość bezpolykania
ale nie korci Cie czasami zeby tak skonczy ? no wiesz ze chcesz ale nie mozesz sie zmusic

Bezpolykania, pomyśl skarbie że nie masz czego się brzydzić. Nasienie twojego faceta składa się głównie z białka i zawiera wiele substancji odżywczych. Pozwól mu wytrysnąć w swoich ustach, a później od razu połknij. Później możesz od razu czymś popić. Wszystko będzie dobrze, a ty będziesz dowartościowana.

eeejjj ale bez tego tez zadowolisz faceta...ja tez niepolykam i wcale nie mam zamiaru moj facet uwaza ze robie to cudownie ... nie wymaga tego odemnie a jesli twoj wymaga to dam ci dobra rade daj mu zajebistego kopa na rozped...

Gość bezpolykania
moj facet mnie nie zmusza ale wiem ze chialby, czasami mi to mowil i w tym problem, tu nie chodzi i to, ze ja sobie wymyslilam, tylko o to, ze uslyszalam z jego ust taka propozycje

nigdy mój kończy na piersiach brzuchu i koniec he he z tym kanibalizmem było świetne

Gość nigdy nie oczekiwalbym
od kobiety by polknela moja sperme ;/ z prostego powodu ... sam sie tego brzydze :D

moja nie połkneła vy za chuja :D przynajmniej jeszcze nie , nie zmuszam jej do tego i doceniam to co dla mnie robi :P

Gość bezpolykania
kiedys "niechcaco" sie spuscil, tlyko ze ja troche poczulam, no i dla mnie masakra, ta konsystencja.. nie do przelkniecia jak dla mnie. no dobra a gdybym sie na to juz zdecydowala, to jest takie geste, ze boje sie ze moglabym zwrocic, no chala wtedy na calego. z reszta musze mu to jakos wytlumaczyc, nie mam zamiaru sie zmuszac

Gość a ja wam powiem ze mam jeszcz
ja mam jeszcze gorzej, nie mogę znieść zapachu spermy :( czasem po prostu staram się aż nie oddychać. Przez to w ogóle nigdy nie mam ochoty robić loda :( i nie lubię dotykać spermy.

Gość sprubuj inaczej
pozwol mu skonczyc na twarzy i zaraz pozniej niech cie namietnie pocaluje jesli nie bedzie go brzydzic splywajaca sperma to moze i ty bedziesz mogla sie przemoc, ale nie daj sobie wmowic ze to norma i masz tak robic za kazdym razem, nie to tylko na wyjatkowe doznania

Gość no tak teraz chce tego
a co później? nie daj się tak poniżać skoro ciebie to brzydzi

Gość bezpolykania
on tez mnie nie zmusza, ale wiem ze tego chce, ze nawet pragnie. oboje uwielbiamy sex, ostry sex. na codzien jestesmy fajna, zgrana para, w lozku jest nam cudownie, ostro no i raczej bez krepacji, oprocz tego wlasnie..

ja powiedziałam odrazy ze nie życzę sobie aby skończył w moich ustach i tyle i on to szanuje kiedyś mój były skończył niby przypadkiem to mu tym naplułam w twarz od tej pory był grzeczny

a ja wam powiem ze mam jeszcz moze to twojego faceta spema akurat smierdzi,niekazdemu smierdzi sperma

Gość bezpolykania
no co Ty, przeciez dlatego napisalam w cudzyslowiu, bo wiem ze to nie bylo niechcaco.. zrobil to specjalnie, a powiedziec os musial, zebym zla nie byla. ale i tak kare dostal a ja zaczelam sie nad tym zastanawiac

Gość bezpolykania
na twarz?? u mnie ewentualnie na cycki, brzuch.. nudziara ze mnie ? wszytsko jest ostro i bez obrzydzenia ale tego no nie moge! mojemu tez sperma nie smierdzi wtedy jak niby niechaco to tylko troszke poczulam i tez na niego wyplulam

Gość kto nie połyka ten naraża
plemniki na śmierc w strasznych dla nich warunkach, to poprostu jest niehumanitarne i nalezy zgłości do jakiejś ogranizacji...

widze ze dla niekótrych kobiet spijanie spermy faceta do banał :D ciekawe czy chwalicie się swoim facetom ze były spuszczał wam się w mordzie przez przypadek :D

Gość co ci napisaccc
tez tak mialam nikt mie nigdy do tego nie zmuszal ale.... pierwszy raz to zrobila gdy mialam 27 lat zrobilam bo chcialam to zrobic teraz nie ma problemu ale miod to to nie jest 🖐️