Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lorienaaa

Panowie, dlaczego tak robicie ??

Polecane posty

Gość Lorienaaa

Rozstajecie sie z partnerką z którą byliście np. 6 lat i za rok żenicie sie z inną. Pytam, bo nie moge tego pojąć. Nie mowie, że wszyscy mężczyźni tak robią ale czasami tak jest. Odpowiedzcie mi prosze :)

Gość Bo faceci to glupki
i tyle na ten temat :) :D

Gość Męskie Dziewięć
Tamta była ładniejsza , i tyle w temacie , rozum nie ma tu nic do rzeczy :classic_cool:

Gość Diabelskie licho
Tamta, czyli która ? :-O

Gość a co to niby te
6 lat to do czegoś zobowiązuje :o?

Ja mam na to teorię. Po 6 latach związku zna się drugiego człowieka, że tak powiem na wylot. Jego zalety i wady... Skoro się ludzie rozstają coś musi być nie tak. Zazwyczaj wady ( mówię o panach myślących większą głową ) biorą górę i człowiek odchodzi. Natomiast kiedy poznaje się kogos nowego, ten ktoś stara się nie ujawnić wad, chce byc jak najlepszy... więc taki mądry inaczej facet mysli że złapał Pana Boga za nogi i cudo mu się trafiło... tyle, że po 6 latach będzie znał wady nowej partnerki,... i wcale nie wiadomo czy nie miałby chęci uciec, ale wtedy 5 lat po ślubie, dziecko pewnie... nie da się tak łatwo.

Gość Diabelskie licho
A tak wracajac do tematu, to moze poprostu tej pierwszej nie kochal albo ta druga byla w czyms lepsza :)

Gość A dlaczego kobiety
uciekają od porządnych facetów po 5 latach zwiazku i zucają ich dla jakiś zapijaczonych żuli ale z tatuażem w fajnym miejscu???

Gość Męskie Dziewięć
Ta z którą wziął ślub :) zdecydowanie była ładniejsza. A 6 lat , cóż same kobiety wiedzą najlepiej , że związki a miłość to dwie często bardzo różne sprawy.Mówiąc prosto chciał mieć babę na boku do gotowania i ruchania i miał. Tak samo jak kobiety chcą mieć faceta ,bo samej to źle. A jak się trafi lepszy to myk i już są z innym.

Gość A mi sie wydaje ze faceci
czasami robia na zlosc tej swojej pierwszej. Cca pokazac "zobacz co stracilac, nie jestes pepkiem swiata, znalazlem druga............". Moze to glupie ale tak mi sie wydaje. Szczegolnie, gdy to kobieta odeszla od mezczyzny lub przyprawila mu rogi ;-)

Gość Lorienaaa
Fajnie, że jest odzew na mój topik :) Kolorowe Ptaki - nie zakładalam tematu o moim byłym :(

Miałam takie podejrzenie , bo niedawno był tu temat o tym , że facet po rozstaniu z dziewczyną , z którą był kilka lat,ożenił się z następną po roku , choć cały czas się odzywa do tej byłej z którą był tak długo.Ponoć 5 lat do niej pisze ...

Gość Lorienaaa
Męskie Dziewięć - nie wiem, czy uroda ma tutaj jakieś znaczenie :(

Gość Lorienaaa
Kolorowe Ptaki - ja od tygodnia zadaje sobie powyższe pytanie i dlatego postanowiłam się zapytać męskiej generacji, dlaczego tak jest :( Tydz. temu dowiedziałam się, że mojej znajomej były chłopak ożenił się z inną właśnie po roku znajomości :( a byli razem 6 lat. Dziewczyna jest w krytycznym stanie bo się tego nie spodziewała. Wiem, że moja znajoma jest piękną kobietą a jego żona nie świeci urodą. Dodam tylko, że ich rozstanie było tzw. separacją - to jeszcze większy szok dla niej i dla mnie

Gość Męskie Dziewięć
Miała miała, uroda mimo wszystko to dla faceta 80% kobiety w kobiece , z tym ze gusta są różne i różne ludzie mają zboczenia .

Gość dlaczego bo DLATEGO
Tamta mogła być ładniejsza, ale bardziej wymagająca i wiedziała, że może mieć innych adoratorów. Biorąc brzydszą, poszedł na łatwiznę, bo mu będzie wygodniej w życiu z taką. Taka brzydula przede wszystkim jest ma małe wymagania, wie, że nie znajdzie sobie przystojnego faceta szybko, jest mu często uległa i robi to co facet chce, nawet jak ją zdradza z ładnymi koleżankami.

Gość mogla byc tez bogatsza i polec
ial na jej kase i finansowe rzeczy

Gość Męskie Dziewięć
teoria o "związku z brzydszą" nie podoba mi się . Koleżanki ładne na boku i niewymagająca żona niby ok , ale jaki facet chciałby mieć dziecko z kobietą która mu się nie podoba ?

Gość Lorienaaa
dlaczego bo DLATEGO - no fakt faktem, moja znajoma zawsze miała duże powodzenie. Nawet jak wychodzili razem to podrywali ją mężczyzni. Jej ex był z tego bardzo niezadowolony. Wiem, że nigdy go nie zdradziła :(. Teraz myśle, że powinna bo straciła tylko 6 lat :(

Gość dlaczego bo DLATEGO
Meskie dziewiec ile masz lat ? To co pisze to prawda. Znam taka pare:(. On ozenil sie po 2 latach z bogata brzydula, a na boku rznie inne.

Gość Lorienaaa
Też brałyśmy już pod uwage kwestie finansowe. Ale odpada bo moja znajoma jest zamozna i pochodzi z dużego miasta. A jego żonka pochodzi z małej mieściny. No chyba, że w gre wchodzą hektary gospodarstwa rolnego :(. Pierwszą myślą mojej znajomej była oczywiście "wpadka" ale powiedział jej, że nie jest w ciąży. A na pytanie - dlaczego?? Odpowiedział - tak jakoś wyszło :-O

Gość Męskie Dziewięć
Nie wiem co ma do tego mój wiek , ale mam prawie 30. Albo dupa albo kasa, bo skoro był z inna 6 lat to sposób bycia odpada .

Gość no jak to
bo ta nowa ma w poprzeg :P

Gość kobiety robia tak samooooooooo
to proste, jak po wieloletnim zwiazku sie rozstaja okolo 30 to lapia nowego partnera i hajtaja sie po roku bo szkoda tracic czas na poznawanie sie etc bo juz 30 na karku, czas leci, trza plodzic dzieci zeby rodzina w koncu przestala gadac, pokazac zameznym kolezankom ze sie kogos dorwalo itp itp

Gość Powiedz swojej znajomej
zeby nie rozpaczala bo skoro jest ladna to znajdzie lepszego od tego chuja zlamanego :-O A gosciu moze kiedys zrozumie jakie glupstwo zrobil i bedzie mial zasrane zycie :) Na wlasne zyczenie oczywiscie :D Cycki w gore i na lowy :D

Gość a co ma w poprzeg
?????????

Gość Lorienaaa
a może dlatego, że nowa lepiej ciagnie??? I do tego łyka wszystko???

Gość A jak ślub wzioł
kościelny czy cywilny ??