Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamananananananaan

byzkam sie bez gumki i jeszcze nie wpadlam

Polecane posty

dalczemuu a tak chce tego mimo ze on mi sie nie spuszcza

i co ty chodzi jedne wpadaja a inne nie ja che pwasc :((

Gość a on co na to
????????????

Gość no ja tez tak mialam
tyle razy bez niczego i nic...Fak t ze uwazal zawsze ale przeciez zawsze to jest jakies ryzyko a ja nic..moze bezplodne jestesmy...?

Gość ja też się bzykam bez
i już dwa razy z męzulkiem zaciażylismy:) Jak chcesz wpasc to nie musi sie wcale spuszczac. W tych"kropelkach" wczesniej tez są plemniki i jest sznsa,bardzo nikła ale jednak, ze moze dojsc do zapłodnienia. A znów moja kumpelka była przed slubem z facetem przez 9 lat. Przez cały ten czas jedyną ich antykoncepcją był stosunek przerywany. I było to skuteczne. Ona juz też myslała ze jest bezpłodna, bo troche to nierealne sie wydawało, przecież ta metoda nie należy do pewnych. A cztery miesiace po slubie juz była w ciazy. Takze nie macie sie co martwic

Gość aaa.....aaaaa
ponoc tylko 15 % mężczyzn ma w tych kropelkach plemniki zdolne do zapłodnienia, ale tych plemników tez nie jest tam wiele więc szanse są na prawdę nikłe, większośc osób które zaciąży przy tej metodzie to te którym przydarzyła się wpadka typu, nie zdążyłem, a to też się zdarza, my z mężem mieliśmy 2 razy taki przypadek. Poza tym jak po stosunku znowu się kochacie to też żywe plemniki pozostaja w nasieniowodach i przy takiej antykoncepcji już za tym 2 razem jest niepewnie.

Gość dolorexs
oddam sperme chetnej

Gość ha......
Jak ja to dobrze znam...co miesiac mam nadzieje ze wpadniemy..przeciez tyle osob wpada...a tu ciagle nic:(

Gość hrty
powiedzcie mi w które dni mozna sie kochac bez zabiezpieczenia i wtedt sa male szanse na zaplodnienie.

Gość przecież to oczywiste
w dni niepłodne można się kochac bez zabezpieczenia. Dla każdej kobiety to jest indywidualna sprawa.

Gość marjamaria
to jak spuszcza się na ciebie, to dyskretnie włóż sobie trochę nasienia do pochwy. słyszałam też, że niektóre dziewczyny wybierają spermę ze zużytej gumki... Ja nie twierdze, że to są moralne sposoby ale...

Gość ha...
Ja bym nigdy nie zrobila czegos takiego zeby sobie ukradkiem wkladac sperme mojego faceta..po prostu cieszylabym sie z wpadki bez oszukiwania kogokolwiek.kochamy sie bez zabiezpieczenia i mamy oboje swiadomosc ze mozemy miec dziecko z tego...ale cos nie wpadamy..

Gość yuyuyuiop
baby są jednak bezdennie głupie, po co chcesz kłamać ,może on nie chce dziecka

Gość a może to jest tak
byzkam sie bez gumki i jeszcze nie wpadlam.... stosuję kalendarzyk małżeński i w sumie jestem, oziębłą starą burą suką......