Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alter Ego Pomarańczowego

test, test...

Polecane posty

pomaranczowy>>>>>>>>>> normalnie jestes nioenormalny, ale to normalne na kafe:p niestety ale wibra nie mam (moze dostane od mikolaja:) wiec pomysl odpada, o innych srodkach typu palce nie bede sie tu rozpisywac bo mnie wygonia na erotic 😭 a na twoja fote dalej czekam 🖐️ i zatrzymam do wlasnego wgladu takze mozesz sie dalej czuc incognito promise 🖐️

Sandy? :( juz mnie oswoil jak pieska.... jeszcze moze aportowac bede, ja jestem wiedzma rodem nie bez powodu mam tak na imie:) ehh czy ty zawsze musisz zadawac tak trudne pytania? to u ciebie tam na slazku jeszcze panszczyzniane maja?

nigdy nie bylam na slazku ale slyszalam ze ta wsszystkie budynki sa szare i powietrze nie bardzo, nie wiem moze i to nie prawda, ale jakos mam nie ciekawy obraz tego miasta, zly dzien? hmmm ... moze twoje drugie ego sie odzywa?:) nie sadze ze ta fota jest twoja z przed 18lat, w takim wieku bawic sie w zorro to lekka przesada :pwole nie wyobrazac sobie co robisz teraz :) a tak wogole to ile masz lat bo nie moge sie doliczyc..

chemie to ja mialam w podstawowce a teraz jestem na studiach>>>>>>>>> nie wymagaj rzeczy nie mozliwych :P

no to teraz mnie zaprowadziles>>>>>>>> ale chyba na manowce to ja juz nic teraz nie wiem:( w ktora to strone sie liczylo pierwiastki jak jest 16 vto dzielilo / mnozylo na 2 czy wyciagalo z tego ?

Gość a gdzie właściciel
się podziewa

Gość pewnie buszuje

Gość tzynicznie bezczelna marisha
podobno sie puszcza :p

Gość Lucyper nikaki
Ty giżdzie diosecki tam czekumy na ciebie a łun sam sie łochyntoli:DJak jutro nie przydziesz do mie to ci szłapy z rzici powyrywum:D Niy byda sam sie blamiyrowoł sum i gańba sie niy byda robiuł jak nikaki

Gość No tak...się mijamy P