Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvvbnbnbnbnb

WŁAŚNIE MAMY NAJGORSZĄ PORĘ ROKU

Polecane posty

Gość vvvvvbnbnbnbnb

nie da sie funkcjonować, no wyjrzyjcie tylko za okno. Mrozny wiatr, bardzo niskie cisnienie, brakuje jeszcze tylko deszczu :(

Gość w Poznaniu teszzz
pada śnieg:)

Gość A u mnie pieknie
Slonecznie. Kolorowe klony za oknem... ptaki dra ryje.. :)

u mnie zimno jak cholera.wiatr wieje i na dodatek snieg zaczyna padac nigdzie wyjsc sie nie da

Gość
Chodzę bez czapki, ani razu nie przeziębiłam się. Noszę kożuszek i zamszowe kozaczki. Ostre powietrze mi nie przeszkadza, błota nie znoszę, bo jest paskudnie, lepiej żeby był śnieg.

Gość slodki listopad
Ciężko w ogóle wstać z łóżka, a co dopiero gdzieś się ruszyć... Macie jakieś pomysły żeby przywrócić energię życiową ? Ile bym dał, żeby móc pospacerować tu: http://sopockiemolo.notlong.com, tak jak widoczni ludzie w krótkich spodenkach ;) ileż to przyjdzie nam poczekać na ciepłe słoneczko... Już lepiej będzie jak spadnie śnieżek, będzie trzymał lekki mrozik ale słoneczko będzie na nas spoglądać z nieba...

marzec to wiosna, przynajmniej żyjesz z myslą, że będzie coraz lepiej, coraz cieplej - a teraz - już tylko coraz gorzej, ciemniej, zimniej, paskudniej

marzec to wiosna, przynajmniej żyjesz z myslą, że będzie coraz lepiej, coraz cieplej - a teraz - już tylko coraz gorzej, ciemniej, zimniej, paskudniej