Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniUlka184

Ciąża- wymioty

Polecane posty

Gość AniUlka184

Ja mam takie pytanie ile trwaja wymioty podczas ciąży ???

wpisz sobie w wyszukiwarkę hasło: wymioty w ciąży. jest juz takie forum gdzie pisze ile trwaja i jak z nimi walczyc.. zwykle mdłości i wymioty zaczynaja sie około 6 tygodnia a konczą po 12stym tygodniu.. ale nie kazda kobieta musi je mieć.. mi zaczęły się w 4tym tygodniu.. obecnie jestem w 12stym tygodniu i czekam niecierpliwie aż mi przejdą.. znam przypadki kobiet które miały mdłosci i wymioty do 6 miesiaca ciąży lub nawet do samego porodu ale to sporadyczne przypadki..

Gość Zespół Pataua
Nie wszystkie maja wymioty, to tylko na filmach amerykanskich tak jest ze zobaczy dwie kreski i juz biegnie pawia puscic..... dajcie spokoj. Za duzo telewizji.

zasugerowałam sie ze autorka tematu ma wymioty skoro pyta ile trawaja.. jesli ich nie ma to nie ma sie czym przejmowac.. jak napisała autorka odpowiedzi wyżej nie każda kobieta je ma.. ja akurat mam i dlatego napisałam ile trwaja.. powodzenia ;)

Gość molinezja80
każdy ma inaczej jak ja byłam w ciąży 6 m-cy temu czytałam na necie i tam pisało że często się kończą z końcem 3-go m-ca moje wymioty i mdłości trwały do połowy 5-tego teściowa z moim mężem miała wymioty do 7 miesiaca