Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anica23

Praca po stażu!

Polecane posty

Gość anica23

Witam, Właśnie odbywam staż absolwencki w sądzie okręgowym, chciałam się zorientować jakie są szanse zdobycia pracy w miejscu odbywania stażu. A przynajmniej czy komuś taka sztuka się udała bez znajomości bo to jet największy ból naszych czasów...

Mi się nie udało. Odbyłam staż w urzędzie miasta. Wszystko pięknie ładnie, mi samej zaproponowano pracę. Ale... zjawiła się osóbka, bez odpowiedniego wykształcenia, która miała odpowiednie plecy. I tak moje marzenia legły w gruzach..A tak bardzo mi zależało:/ To była praca dokładnie taka jaką sobie wymarzyłam.. Tobie życzę powodzenia! Trzymam kciuki! Oby liczyły się umiejętności a nie znajomości.. Pozdrawiam 🖐️

Gość babcia krysia
a nie mozesz zapytac w miejscu odbywania stazu o ewentualna mozliwosc zatrudnienia pozniej? ps. ja wiedzialam, ze w firmie, w ktorej odbywalam staz sa redukcje etatow, wiec juz takie pytanie nie byloby na miejscu, ale zapytalam o mozliwosc przedluzenia stazu

Gość anica23
Właśnie z tym zapytaniem to nie jest taka prosta sprawa.Nie chce nikogo do siebie zrazić w ten sposób póki wszystko fajnie się układa. Narazie daje z siebie wszystko żeby się wykazać,aczkolwiek wszystkie etaty są zajęte więc niewiem czy ta gra w ogóle jest warta świeczki.Dzięki za podtrzymywanie na duchu:)))