Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Charnyyy

Dziewczyna mnie zostawiła

Polecane posty

Gość Charnyyy

Witam Was , głównie proszę was o radę w takiej sprawie (jak w temacie). Ale na wstepie krótki zarys historii ... 6 i pół roku temu będąc na imprezie u koleżanki, pierwszy raz Ją zobaczyłem i wiedziałem ,że to jest to ... Przez 3 bite lata próbowałem wszystkich metod aby ujżała we mnie kogoś więcej niż kolege... No i stało się 3 lata temu zakochała się w mnie tak jak ja w niej... Odrazu zamieszkaliśmy razem, kupiliśmy sobie psa , nasze rodziny się poznały, byliśmy praktycznie nierozłączni, z racji tego że miałem bardzo luźną pracę wiec 24/h 7 dni w tyg. Po pewnym czasie kupiłem mieszkanie, remont przeprowadzka itp. W pewien piatek na imprezie u kolegi zorientowałem się że coś bardzo dobrze się z nim dobaduje ... wiecie maciuś to i tamto, no ale nic przeciez to moj kolega dobrze ,że sie dogadują . Zaproponował jej aby pomogła mu w sprzedazy internetowej kosmetyków, zgodziła się i bardzo sie zaangazowała , aż pewnego dnia rano mowie że to nie ma sensu ,że od pewnego czasu nie jest tak itp itd. że chce się wyprowadzić . Mowię OK jak chcesz sie wyprowadzić to tak żebym tego nie widział bo nierozumiem twojej decyzji i bardzo cie kocham i nie chce na to patrzec. Ubrałem się pojechałem pojeżdzić na motocyklu... Co chwile sie zatrzymywałem i patrzyłem na tel czy nie mam jakiegoś połączenia czy też sms...NIC, mineły 4 godz wracam do domu ... nie ma rzeczy nic ... Ok pojechała do kalezanki ... dam jej troche czasu po 3 dniach , postanowiłem sie pierwszy odezwac , umowiłem sie z nia i TU standart (płacz , błaganie itp - samow wyszło niewiem skad jak na codzien jestem dość mało wylewny) A ona ze teraz jej lepiej i ze jak sie nie stało to "Co mam ciebie zdradzić zeby skonczyc" !!! Po tej rozmowie musiałem juz powiedzieć rodzicą... Byli w szoku takim że moja mama nie mogła uwiezyć jak dziewczyna która była dla niej jak córka nawet nie zadzwoniła i wogole zero :( Wszystko to działo się miesiac temu , Olałem prace olałem generalnie wszystko, siedze w domu z psem i nic tylko myśle co sie z nia dzieje , jak sobie radzi czy czegos jej nie potrzeba ... Jak mogę sobie z tym dac radę ? Wiem że to dziwnie zabrzmi ale mam dopiero 24 lata a doskonale wiem że ona jest pieprzoną miłością mojego życia :( , mało tego od tygodnia nie mam kontaktu z tym kumplem, niewiem co robić mam łeb 6/9 , nie mogę na niczym innym się skupić ... czy to jest normalne ??? może powinienem jakieś leki wziąść ... ? Co bedzie ze świetami ?? sylwestrem ... .....(&&*^&) Nie no kończe bo zaraz zrobi się z tego powieść ... Pozdrawiam Was

Gość jdjfoiewuoijfdljflks
Człowieku, całe życie przed Tobą! Masz dopiero 24 lata! Jeśli ona tak postapiła - nie byla Ciebie warta i tyle. A Ty zakochasz się jeszcze nie raz i nie w takiej! Obal ten mit, że to byla miłość Twojego życia, bo to strasznie dziecinne. I przestań beczeć! masz dwie nogi, dwie ręce, jesteś zdrowy - to jest naważniejsze. A co byś zrobił, gdybyś dzisiaj, teraz dowiedział sie, że masz raka i zostały Ci 3 miesiące życia?? - to są problemy. Jeśli jeszcze ja kochasz - to się odkochaj. I koniecznie zakochaj w takiej, dla której będziesz wszystkim! :)

Święta będą, jak co roku. Sylwester też. W końcu nikt ich nie ukradł. A sam widzisz, że dziewczyna niewiele jest warta, skoro tak ją nagle naszło, że jednak sobie pójdzie. I serio nic nie tłumaczyła? Czemu tak jej się nagle odwidziało? Dziwne to jakieś... A Tobie z czasem przejdzie. Wychodź z kumplami, nei zapominaj wyprowadzać i karmić psa, nie przesadzaj na motocyklu, bo to dobry sposób na odreagowanie, ale łatwo wtedy zapomnieć, że na dordze, oprócz Ciebie i Twoich problemów, są jeszcze inni ludzie. Będzie dobrze. Jak zawsze :)

>>i nic tylko myśle co sie z nia dzieje , jak sobie radzi czy czegos jej nie potrzeba ... Twój kumpel pewnie regularnie jedzie ją w kakao, ona spija jego ejakulat, liże mu wory, a ty zastanawiasz się, czy czegoś jej nie potrzeb :o ja jej sie nie dziwię, że Cie rzuciła. Jesteś zwykła cipą :o

Gość Charnyyy
BYDLAK twoja stara sra do gara a twoj stary to wpierdala !!!

co nie zmienia faktu, że ty teraz siedzisz sam, a ona liże czoko rozete swojemu fagasowi :)

Gość Dasertyn
Dziewczyna zostawiła Cię, bo nie była z Tobą szczęśliwa - przecież to oczywiste. Za jakiś czas Ci przejdzie. Rozmyślanie o niej to najgorsze co możesz robić, lepiej zająć się pracą i zabawą.

Gość 200_po_miescie
człowieku daj se spokój z laska to ona cie zostawiła wiec już cie nie kocha.. proste musisz iść dalej coś poderwać, i zapomnieć o niej ... trzymaj się i pamiętaj 200 po mieście pozdro 100% tour

Gość ulryk560
Wiem ze to jest trudne jak sie z kims tyle bylo ale czasem warto odpuścić. Gdzieś tam pewnie czeka na ciebie jakas wspaniala laska! Warto isc do przodu szczegolnie w takim wieku.

Gość wspołczujący
i jak tam sobie radzisz ??

Gość za bardzo sie zaangazowales
ona nie jest ani nie byla nigdy twoja wlasnoscia. zerwala, bo chciala. widocznie miala cie dosc i daj sobie spokoj. juz nie wroci. ma sie z toba dusic? zalosni sa tacy ludzie.

Gość jestescie za mlodzi
To typowy problem w tym wieku, nie wynika on ze złej woli itp. Po prostu Wasze charaktery jeszcze bardzo ewoluują i gdzieś, w jakimś momencie rozeszły się na tyle, że jej przestało to odpowiadać - czy też tak jej się charakter przemodelował, że związek przestał być dla niej priorytetową wartością. Możesz jej spytać, czemu tak wyszło, ale na Twoim miejscu nie szukałabym winy w sobie. Związki rozpoczęte tak młodo z natury mają niewielkie szanse na to, że będą trwały całe życie. Dlatego warto się żenić/wychodzić za mąż, dopiero gdy osobowość jest już dość dobrze ukształtowana, a nie płynna, jak w tym wieku.

Gość mysle zeeee
ludzie w wieku 21-22 lata juz sa uksztaltowani.