Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pada snieg... pada snieg...

czy jak wchodzicie/wychodzicie do/z pociagu to pomagaja Wam mezczyzni...

Polecane posty

Gość pada snieg... pada snieg...

wniesc walizke/torbe?

Gość chop z mazur
i musi byc ladna i miec duze tzytzki bo inaczej palcem nie kiwne

Gość nawet jak jakis chce
to dziekuje mu uprzejmie i mowie, ze sama sobie poradze. Bo z jakiej racji ma niby mi pomagac...

Gość ajt
pewnie ze pomagaja.

Gość nawet jak jakis chce
jestem brzydka, a mimo wszystko bardzo czesto ofiarowywali sie z pomoca.

Gość ja jakas pieknoscia nie jestem
mniowek nie nosze tymabrdziej, a pomagaja. nie odmawiam, bo wiem, ze jak ja np. ustepuje miesjca starszej osobie a ona " nie, nie... zaraz wysiadam" to sie glupio czuje.

Gość chop z mazur
jestem brzydka, a mimo wszystko bardzo czesto ofiarowywali sie z pomoca desperaci zawsze sie znajdą a pozatym cipka to cipka worek na glowe i za ojczyzne buahahahah

Gość właśnie ja też nauczyłam się
przyjmować pomoc. a nIe ciągle nie, nie, poradze sobie, jest lekka, sama to czy tamto zrobie.. wtedy i dla oferujacego pomoc jest milej, a tak to jakby kogos olac.

Gość niby oczywistosc ale jak
jest duzo kobiet wysiadajacych, a panowie te maja swij bagaz, to jak maja niby wszystkim pomoc?:D

Gość Zespół Pataua
Jest rownouprawnienie, sama sobie wnos albo mniej wsadzaj do torby. Chyba ze inwalidka jestes, takiej mozna pomoc.

Gość ja sie tam nie prosze
i Ciebie tez nie prosze o wnoszenie. po prostu oni sami oferuja, widocznie maja inne zdanie niz ty 😴

Gość Nicolka.....
A ja mieszkam 600km od rodziny i zawsze jak jade pociagiem to mam duza torbe i zawsze mi ofiaruja pomoc. Nie odmawiam bo wiem ze z pomoca czyjas wysiade szybciej i nie bede przeszkadzac innym... Fakt jest tez taki ze jak nie mam duzego bagarzu to tez pomagam jak ktos przedemna sie mota z torbami.

pewnie ,że tak ,ale jeśli o to Ci chodzi to nie uważam żeby otwieranie drzwi czy pomoc przy bagażach byla wyznacznikiem urody :0 dla mnie to jest smieszne . Tak samo jak laski uważaja ,że jak ktos przepusci ich na przejsciu to dlatego ,że są piekne ;) nawet jechalam z jednym taksowkarzem ktory sie z tego smial ze przepuscil jakies laski z grzecznosci a one sie usmiechaly do niego

Gość uroda ma tu wiele do rzeczy
bo ładnemu to zawsze łatwiej :classic_cool:

Gość taia25
Jak jestem ubrana na luzie, zero make-upu, dzinsy, jakas bluza, to musze czesto poprosic o pomoc. Jak zdarza mi sie jechac totalnie odwalona, to zawsze 2,3 facetow rzuca sie naraz do pomocy, jak jade na krotszej trasie i pociag jest zawalony, to zawsze ktos mi ustepuje miejsca mimo iz wole stac, a na schorowana nie wygladam(ale za to na super laske). Tacy sa wlasnie "glebocy" faceci...

Gość dkelfefef
pomagają ;) i malo tego parę razy zdarzylo się ,że zagadali i chcieli się umowić ;) na przejściach tez mnie przepuszczają i to bardzo często :p