Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 aksakaa

Krem ochronny na zime

Polecane posty

Go艣膰 aksakaa

Je偶eli mozecie doradzic mi jakis dobry krem ochronny na zime. Nie chce wywalic pieniedzy w bloto. Chociaz i tak wiem ze kazda cera reaguje inaczej. Na wieczor klade obowiazkowo warstwe tlustego kremu NIVEA bo po nim sie swiece a tak przez wieczor sie wchlonie. Ale to nie zawsze. A teraz. Na kazdej partii twarzy znajdzie sie miejsce przesuszone :/ nawet maseczki glebokonawilzajace nie pomagaja. Druga sprawa jest to ze moze przyjmowa艂am za malo plynow ale ostatnio to sie zmienilo. A i tak czy siak krem na zime by sie przydal. P.S a moze jeszcze jakis fluid?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Kup w aptece ma艣膰 ochronn膮 z witamin膮 A firmy Hasco-Lek. Wydasz troszk臋 ponad 2 z艂 i b臋dziesz posiadaczk膮 wspania艂ego kosmetyku z czystym retinolem. Mam bardzo such膮 sk贸r臋 i od kilku zim stosuj臋 ten preparat. Wieczorem smaruj臋 grubsz膮 warstw臋. Rano cie艅sz膮 i odczekuj臋 a偶 troszk臋 si臋 wch艂onie, potem puder i jest ok. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aksakaa
a o fluid chodzilo mi czy znacie jakies takie akurat na zime. Bo gdzies czyta艂am w gazecie ze jakies tam fluidy zawieraja skladniki w sam raz na taka zimna pogode no ale gazete stracia艂am gdzies :]

Udost臋pnij ten post