Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aksakaa

Krem ochronny na zime

Polecane posty

Gość aksakaa

Jeżeli mozecie doradzic mi jakis dobry krem ochronny na zime. Nie chce wywalic pieniedzy w bloto. Chociaz i tak wiem ze kazda cera reaguje inaczej. Na wieczor klade obowiazkowo warstwe tlustego kremu NIVEA bo po nim sie swiece a tak przez wieczor sie wchlonie. Ale to nie zawsze. A teraz. Na kazdej partii twarzy znajdzie sie miejsce przesuszone :/ nawet maseczki glebokonawilzajace nie pomagaja. Druga sprawa jest to ze moze przyjmowałam za malo plynow ale ostatnio to sie zmienilo. A i tak czy siak krem na zime by sie przydal. P.S a moze jeszcze jakis fluid?

Kup w aptece maść ochronną z witaminą A firmy Hasco-Lek. Wydasz troszkę ponad 2 zł i będziesz posiadaczką wspaniałego kosmetyku z czystym retinolem. Mam bardzo suchą skórę i od kilku zim stosuję ten preparat. Wieczorem smaruję grubszą warstwę. Rano cieńszą i odczekuję aż troszkę się wchłonie, potem puder i jest ok. :)

Gość aksakaa
a o fluid chodzilo mi czy znacie jakies takie akurat na zime. Bo gdzies czytałam w gazecie ze jakies tam fluidy zawieraja skladniki w sam raz na taka zimna pogode no ale gazete straciałam gdzies :]