Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalaaaaaaaaaaa

zagaduja do was faceci na ulicach ?

Polecane posty

Gość lalalaaaaaaaaaaa

bo do mnie zagadują i to nie rzadko tacy zupelnie obcy i chcą sie umówić , mówią komplementy

Gość lalalaaaaaaaaaaa
nie umawialam się z żadnym bo mam faceta ;)

Gość to legendy miejskie
teraz dziewczyny to się na czacie poznaje :D

Gość jddj
mi sie pary razy u nas zdarzylo tylko. ale jak bylam w niemczech i we wloszech to tam caly czas zaczepiali, od razu rozponzaja inna dziewczyne i na wlasnym doswiadczeniu powiem, ze polski maja tam powodzenie, oczywiscie jak roznia sie od tamtych dziewczyn

Gość lalalaaaaaaaaaaa
ja widać na ulicy też można ;) amoja koleżanka spotkala na ulicy swojego narzeczonego np

Gość lalalaaaaaaaaaaa
myślicie że dlatego że nosze biale leginsy i prześwituje mi kreska od pipy ?

Gość lalalaaaaaaaaaaa
Spotkała na ulicy swojego narzeczonego jak szedł z inną pod rękę , to dopiero był dym u ! :classic_cool:

"i na wlasnym doswiadczeniu powiem, ze polski maja tam powodzenie, oczywiscie jak roznia sie od tamtych dziewczyn" polki wszędzie mają powodzenie bo najszybciej popuszczają szpary, każdemu i na dodatek tanio :D

Gość fjeiiiiiiiii
mnie zagadalo ze 3 w tym roku takich zupełnie obcych

Gość jddj
a tam Jarek pierdolisz. wiem, ze sa takie matki Polki, ktore za granica wyprawiaaj rozne rzeczy ale nie wolno wszytskich oceniac tak samo. z reszta przeciez patrzac na mnie nie wiedzieli skad jestem

Jarek_ zamknij paszcze szczylu i nie obrazaj wszystkich mieszkajacych za grnica, to tak jakbys powiedzial ze polki leca na caipatych, tylko prymitywy mysla tylko i wylacznie w obrebie swojego punktu widzenia, poszerz choryzonty troche... p.s. ja mieszkam za grnica i radze ci ... wlasnie.

polkę zawsze się pozna i to niekoniecznie w pozytywnym znaczeniu tego słowa

jakbys przezyl twoche w zyciu wiecej niz siedzenie przed kompem, ew szkola/ praca i wyprowadzanie psa na osiedlu to bys wiedzial ze narodowosc nie ma tu nic do rzeczy bo kurwy mozesz spotkac w kazdej narodowosci, to nie zalezy od pochodzneia tylko od charakteru. kropka.

przeżyłem wystarczająco dużo by móc z czystym sumieniem powiedzieć, że najwięcej kurew ma polskie obywatelstwo

Gość jddj
dziwienie myslisz Jarek. myslisz ze za granica ktos widzac Polke od razu ja rozpoznaje i uwaza za kurwe ?

Gość jddj
Jarek mieszka w Austri ;)

ooo w wielu miejscach byłem - w sklepie, w szkole, w pracy hmmm kurde nazbierało się tego " myslisz ze za granica ktos widzac Polke od razu ja rozpoznaje i uwaza za k**we ?" nie wiem czy od razu poznaje ale każdy europejczyk wie, że polka = kurwa

no to powodzenia ci zycze z takim mysleniem.. gdyby mieszkal za granica to byb wiedzial ze fakt na poczatku takie moze jest wrazneieie ze ogolnie kobiety ze wschodu sa tak postrzegane, zze wszyscy mysla ze polska i rosja to biedny kraj i wkobiety leca na kase na bogatych angoli, jednak jak sie blizej narodowosci poznaja to wychodzi na jaw jak bardzo angole sie myla...

Gość jddj
w takim razie Ciebie od razu uwazaja za cpuna i pijaka.

Gość jddj
z Jarkiem nie ma sie co klocic:p ja juz go dlugo znam z kafe i wiem troche o nim;)

kuźwa, musze zamieszkać za granicą "kobiety ze wschodu sa tak postrzegane, zze wszyscy mysla ze polska i rosja to biedny kraj i wkobiety leca na kase na bogatych angoli, jednak jak sie blizej narodowosci poznaja to wychodzi na jaw jak bardzo angole sie myla..." ależ oczywiście, mylą się strasznie widząc jak polki popuszczają szpary na lewo i prawo czy to za kase czy za darmo, a potem myślą - cholera, jakie to wspaniałe kobiety :D

Gość jddj
bylam we wloszech, niemczech i irlandi i nie popuscilam szpary nikomu. nie badz taki madry bo glupoty piszesz

nasłuchałem się a potem sam zobaczyłem :D co do bajek - każdy stereotyp ma jakieś odzwierciedlenie w rzeczywistości. nie z byle powodu mówi się, że polacy kradną bryki a włosi to tchórze a polki to dziwki - tak jest i kropka.