Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Extravagina

Jade dziś do promotorki, wygarnac jej?

Polecane posty

- to, że traktowała mnie z buta, przyjeżdzam 35 km z innego miasta, zwalniam sie z pracy zeby ksieznej rzucic wydruk na biurko bo meili nie uznaje, po czym ona wita mnie w drzwiach i mówi "szybko, szybko, bo nie mam czasu", nawet nie patrzac mi w oczy tylko zbierając jakies pierdoły z biurka, - to ze zaakceptowała bibliografie i plan pracy (specjalnie kupowałam aktualne ksiazki na które wydałam kupe kasy), napisałam całą prace, po czym po 2 tyg po terminie oddania indeksów oznajmiła mi ze praca jest na niskim poziomie (to w takim razie autorzy na niskim poziomie pisali?) i cała ją odrzuca, - To że ja jeździłam, pisałam meile, a ona nawet nie raczyła mi na nie odpisac, za to za moimi kolegami sama latała, wydzwaniała do nich, prosiła sie o kontakt, kumpel miał pełno poprawek do pracy a i tak mu zaliczyła, Już nie mam na nia sił, zmieniam promotora, ale czy powiedzieć jej o tym dzisiaj? Odnosze wrazenie, ze babsko sie na mnie zwyczajnie uwzieło i napewno dziś z satysfakcją wpisze mi ndst. :O

Gość bezrobotna tez
a widzisz . bo twoja wagina jest extra a jej juz chyba przeminela z wiatrem.......:P

Gość bezrobotna tez
ha, ha, ha.......ladaco......spozniles sie.......:P

Ostatnio sie własnie tak zastanawiałam w czym twki problem, jestem dla niej zawsze miła, nigdy nie byłam chamska, wszystko przyjmowałam z pokorą ale teraz juz mam dośc. :O

Gość bezrobotna tez
one juz tak maja. wola chlopcow. bo wiesz..zawsze to sie kobita podbuduje na tmym tle.......... olej ja.

moim zdaniem zawsze powinno sie wybierac promotora odmiennej plci niz nasza...i nic jej nie mow,bo wszyscy doktorzy w jedenj katedrze doskonale sie znaja i potem moze ci namieszac jeszcze wiecej

Dlatego teraz mam zamiar wziąc sobie za promotora jakiegoś męzczyzne, tylko jeszcze nie wiem czy bede miec wybór.