Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogę znaleźć dziewczyny

czy to prawda ze wszystkie fajne laski są już zajęte?

Polecane posty

nie wiem kto wymyślił tę bzdurę, że faceci boją się pięknych kobiet... niech ten ktoś przejrzy na oczy i znajdzie chociaż jedną samotną fajną laskę

Gość no bo sie obracacie w
puszczalskim srodowsiku:o ja znam kilka naprawde ladnych, zadbanych, inteligentnych i SAMOTNYCH kobiet.

Gość laska marszalkowska
ja jestem juz zajeta :P

owszem, istnieją zadbane i inteligentne kobiety, które są same ale nie ma ładnych samotnych kobiet🖐️

Gość Prawda ...
A od kiedy to w puszczalskim towarzystwie są pary? Mam wątpliwości co do tej inteligencji w Twoim mniemaniu... :O A co za tym idzie i cała reszta podejrzana...

Gość no bo sie obracacie
"A od kiedy to w puszczalskim towarzystwie są pary? Mam wątpliwości co do tej inteligencji w Twoim mniemaniu... A co za tym idzie i cała reszta podejrzana..." a czy ja napisalam,ze pisze o sobie?:o ja przeciez jestem pasztetowym polglowkiem :classic_cool: Jareczku, jak zwal tak zwal... moze rzeczywiscie sie sa samotne w rozumieniu odizolowane, bardzo niezadowolone ze stanu rzeczy i na sile chcace to zmienic, bo rzeczywiscie wtedy pewnie by to zmienily, mam na mysli samotne jako zyjace w pojedynke (ale nie te rozslawione singieli, ktore preferuja one night stand), po prostu czekajace na milosc, w miedzyczasie realizujac sie np. na polu zawodowym.

a co jezeli fajna dziewczyna ale nie moze spotkac rownie fajnego goscia poniewaz wszystkie dobre towary sa juz przebrane?

no i niektorzy sa samotni z wyboru.... ja mam na przyklad duze wymagania, takze nie ma reguly

Gość no bo sie obracacie w
Jareczku, jestes przewidywalny do granic mozliwosci :P

Gość jsjsi
ja jestem fajna, niczego mi nie brakuje i nie mam nadmiaru, z twarzy jestem ladna a jestem sama, bo mam trudny charakter bo juz sie zawiodlam i wiecej nie chce

Gość ffd
Jak masz trudny charakter, to nie mozesz byc fajna 🖐️ To tak samo, jak gruba baba moze powiedziec ze jest atrakcyjna, ale ma 30 kilo nadwagi.

Gość jsjsi
chodzilo mi o to ze jestem fajna z wygladu. trudny charakter mam dla facetow, nie umiem okazywac im uczuc i zainteresowania nawet jezeli ktos mi sie podoba to ja i tak to spieprze olewka

Gość ffd
aha, rozumiem 🖐️ szkoda

Gość jsjsi
no troche ;)

Gość axil
Jsjsi, a jak ktoś się postara zozumieć Twój trudny charakter? To co może zmienisz zdanie?:)

Gość joe1
yo no ale przecież ktoś je musiał zająć.jacyś ludzie.ci co panny ci zajmuja niemysla akurat nad tym czy sa zajete.poprostu na spontanie jada i jakos im sie udaje.ja wiem ze medrki latwo nie maja.to cos w rodzaju totolotka.kurwa po co grac jak i tak ktos inny wygra.ja zawsze mialem zasade jak zajeta to huj, nie ma co.ale teraz powiem wam jebac to.pannom tak sie zmienia.jak ja zakrecisz to zostawi frajera w pizdu.z reszta tobie sie moze przytrafic to samo.takie zycie.jak chcesz i masz odwage i okazje to i mezatke dupcz a co.

Gość gość
tak prawda albo maja po 18-20 lat te sa wolne sam w moim otoczeniu nie znam zadnej fajnej wolnej dziewczyny. Jak dziewczyna jest ladna to w jeden dzien znajdzie faceta fajnego. Trzeba miec troche szczescia i sie ciagle rozgladac :D Takie zycie.