Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój synuś

PROBLEM Z 3 TYGODNIOWYM MALUSZKIEM!!!!

Polecane posty

Gość mój synuś

mój 3 tygoniowy synek od 3 ni wstaje rano o 7-8 i do godziny 13 albo 17 nie spi. ciagle sie budzi i płacze, ciagle jest głodny duzo je. karmie piersia ale lewa bo tylko wtedy si najada i w niej mam wiecej mleka bo druga jest mniejsza. nie wiecie co moze malemu byc??? nocy wstaje co 3 godziny tylko w dzien mam z nim problem

Gość mój synuś
???

Gość hehheheyejhhj
musisz karmić na 2 piersi wtedy w tej drugiej też będzie produkował sie pokarm. sprawszasz czy nie boli go może brzuszek , bo czasami jak zjesz coś nieodpowiedniego on może mieć niestrwaność. jeżeli czujesz że sie nienajada spróbuj godokarmić sztucznym mlekiem

Gość mój synuś
drugą też karmie ale z tej prawej sie nie najada i jak chce dać lewa to nie chce wtedy daje jemu mleko modyfikowane Nestle NAN z żelazem. Później czekam aż natepny raz sie obudzi wtedy daje lewa pierś. tylko że jak pije z prawej to czesto mi sie budzi a z lewej co 3 godziny. jem to co moge mam też diete żelazową. a may tylko płacze rano wieczorem jest spokój i śpi do samego rana z pobudkami co 3 godziny na jedzenie.

Gość ja odpowiem tak
jestem mamą dwuletniego chłopca synek w ciągu dnia - aż do roku - spał dwa razy po 20 minut - choć wszyscy mówili, że to niemożliwe to tak własnie było, spał za to w nocy i z tego powinnas się cieszyć, inna sprawa, ze nic nie mogłam zrobić, nie mogłam w spokoju się wykąpać, zjeść, a nawet siku zdarzało mi się robić trzymając Go na rękach, było ciężko...ale dałam radę...TY też dasz, życzę powodzenia i cierliwości!

Gość mój synuś
mam to samo nie mogę nic zrobić śpi godzine za to 4 leży płacze patrzy robi kupe i w kółko to samo aż do wieczora wtedy idze spokojnie spać:-) a zasypia przytulony do mnie( czuje chyba wtedy ze jest bezpieczny) u męza nie chce wogóle leżeć od razu płacze. tylko ja jego mogę uspokoić.

Gość lkjgdaertyuioiuhgfd

Gość moj synek ma 3 miesice
i od prawie poczatku mamy tak samo ze spaniem i chyba nic nie poradzimy. Dobrze ze choc w nocy spia.