Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

proszek do prania E-wasze opinie-ja jestem zachwycona

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wczoraj kupiłam w polomarkecie proszek E uniwersalny odplamiający z kolorowymi granulkami 9 kg za 33zł z groszami w promocji, pierwszy raz skusiłam się na ten proszek kierując się opinią koleżanki i muszę przyznać że jestem nim zachwycona, skarpety dzieci pięknie się doprały bez namaczania a bluzki takie bawełniane które zawsze piorę ręcznie wystarczyło że poleżały w tej wodzie z proszkiem i właściwie nie trzebabyło ich tam prać tylko lekko wydusić i wszelkie plamy poznikały, jestem zachwycona tym proszkiem i chyba pojadę sobie kupić opakowanie na zapas bo cena również rewelacyjna, a wy macie swoje tanie ulubione proszki a może ktoś podziela moje zdanie?

Gość zupaaaaaaaaaaaaaa
ja tam nie wiem, nie znam się, zawsze miałam podejście, ze proszki typu dosia, e i inne tego typu są beznadziejne, ale moze sie myle, skoro mówisz, ze jestes zadowolona? ja uzywam persilu w płynie +silan

proszek E to najwieksze badziestwo jakie znam , nie wiem czym sie tak zachwycasz kobieto :P Ja piore w vizirze i persilu moim zdaiem najlepsze proszki. Chociaz niedlugo bede prac w niemieckich proszkach podobno sa bardzo dobre i wydajne.

Gość ja powiem tak ...
elzunia2589**.....nie przesadzaj ....ja piorę w różnych proszkach ...prałam zarówno w vizirze jak i persilu ....ale jakiś czas temu kupiłam tez w promocji proszek E 9 kg do białego i w niczym się nie różni od tych drogich proszków ....jeśli już to tylko kupuje z tych tańszych E

Gość elzunia2589
persil jest super i do tego ladnie pachnie. Co do E to byc moze sie teraz zmienil ale jeszcze niedawno go mialam to byl bezndziejny nawet blota z meza spodni nie mogl doprac a co dopiero mowic o plamach.

Gość jedna wielka reklama

Gość ja mam z lidla
proszek moja mama tez i nie narzekam do kolorow formil

elzunia emigruje i już chyba się doczekać nie może... :)

Gość niemieckie proszki
niemieckie proszki są fajne, ale nie wszystkie. Ja piore w niemieckich już ok. roku. Miałam dash, ariel proffesional, ariel do kolorów i persil w żelu. Najlepszy jest ten persil żel. Ariel proffesional rewelacyjnie wybielał, ale kolorki blakły. Dash tak bez wiekszych emocji , moze poza tym, ze ładnie pachnie. Proszek E uważam za bardzo dobry na naszym rynku. Wolę od polskiego vizira i ładnie pachnie.

Gość eee d
do dupy ten proszek( testowany do białego), pranie w E poszlo do nastepnego prania gdyz biale ciuchy wyszły po E szare.....;//

Gość ................loiujhygt
tak, kupujcie dalej niby niemieckie proszki na allegro i targach POWODZENIA! nie wiecie ze oni je przesypują, mieszają z innymi badziewiami? HAHA dobre, wiadomo, ze niemiecka chemia jest najlepsza, ale jak chcesz miec pewnośc to jedz do niemiec, albo niech ktos pewny Ci je sprowadzi, nie ufaj ani allegro, ani budkom na targowisku. ja tez sie dalam nabrac mój ukochany softlan patrze koles ma , do tego niby same niemiecki rzeczy wiec zakupiłam 2 opakowania i co? pewnie był zmieszany z jakims badziewiem bo wogole nie pachniał, a znam te płyny od dawna i wiem jaki jest oryginał! :o

Gość podzielam opinię autorki
co do E - nie wiem jak kiedyś może i ten proszek nie był cudowny ale teraz też kupiłam na jakiejś promocji i nawet chyba ten sam co autorka bo uniwersalny i też odplamiający i powiek tak-suuuuper - wiziry i te inne to się chowają - mówię serio

do ostatniego wpisu--- plyn do plukania owszem mozna zmieszac z innym ale proszki sa przeciez fabrycznie zalakowane wiec chyba niemoaliwe jest mieszanie.

Gość do elżuni
ty chyba nie znasz pomysłowości i możliwości Polaków, oni tak to otworzą przerobią i zamkną że będze lepiej się prezentowało niż orginał

Gość dlatego ja kupuję niemiecki
persil w tabletkach - w Polsce się takich nie robi i nie sprzedaje, więc ryzyko podróby jest niewielkie...

Gość jakajaka
ja uzywam niemieckiego persila i mr proper i bardzo sobie chwale kupuje je w Niemczech w kartonach kilku kg wystarczy wsypac do jednego prania pół miarki i wszystko dobrze dopierze

A ja teraz piorę w bryzie i myślę że jest ok. A proszku E do namaczania używam do firan i rezultat jest super.

Gość najlepszy jest żel z Tesco
kurde 3l za 12 zł, więc można walić nawet 2 razy więcej niż instrukcja pralki przewiduje a i tak będziemy finansowo do przodu

Gość iwonnkika
Do Loiujhght coś jest prawdy w tym co piszesz.Przez jakis czas używłam persilu niby niemieckiego do kolorów, zakupionego w oryginalnym opakowaniu na targu w Warszawie.Moja bielizna nie jest bardzo zabrudzona, wiec nie miałam zastrzeżeń do tego produktu. Kiedy jednak moja mam zakupiła ten sam proszek i okazało się że nie radzi sobie ze średnio zabrudzonymi ręcznikami, tak jak np. ariel z polsiego marketu.Przestałam go kupować.

Ja ostatnio zamowilam na allegro niemiecki vizir do bialego ale wczoraj sie dowiedzial am ze vizir w niemczech jest tylko uniwersalny :O wiec dalam sie nabrac :O

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja kupuje ten niemiecki Vizir uniwersalny i jest dobry.Poprostu biale rzeczy pierzesz w wyższej temp a ciemniejsze w niższej

nIEDAWNO W HURTOWNI GDZIE ZAOPATRUJE SIE W chemie gospodarcza zauwazylam ze sprzedaja takze niemieckie proszki byl m.in vizir. jak myslicie warto taki kupic w PL hurtowni czy raczej jest to oszukane.

Gość vizir w niemczech jest
i uniwersalny i do bialego i do koloru

Gość Krzyżyk na drogę
Najlepszy proszek to proszek kupiony w ... Niemczech Wg mnie proszek no1 to 1.Persil 2.Ariel 3.Dash 4.Vizir .... reszta to gówno

Quote: "elzunia2589** proszek E to najwieksze badziestwo jakie znam , nie wiem czym sie tak zachwycasz kobieto Ja piore w vizirze i persilu moim zdaiem najlepsze proszki. Chociaz niedlugo bede prac w niemieckich proszkach podobno sa bardzo dobre i wydajne." Zgadzam się i popieram. Nie wiedzieć czemu, jeżeli przeliczy się i porówna wydajność i koszt prania na niemieckich czy brytyjskich proszkach, to zawsze wychodzi na korzyść tych zachodnich produktów.

Gość poszukuję dobrych proszków
vizir i persil tak ale tylko te z niemiec bo produkowane w polsce piorą gorzej niż dosia i zawsze trzeba odplamiacza używać , jestem alergikiem i vizir polski mnie uczula a niemiecki już nie, ostatnio użyłam E dosłownie kupionego wczoraj produkcja początek czerwca i chyba się poprawił , zawsze E mnie uczulał a teraz nie, nawet jak rzeczy namoczyłam to na rękach nie dostałam wysypki jak wcześniej po dokładnym kilkukrotnym płukaniu , kiedyś była jeszcze pollena 2000 i to był wg mnie ekstra proszek ale co się z nim stało nie wiem.ja jednak preferuję polskich producentów