Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość munka

musze kupic mu prezent blagam pomozcie

Polecane posty

Gość munka
ale my nie mozemy byc razem w jego urodziny. to jest problem. dlatego chcialabym mu cos dac i poprosic zeby otworzyl to w urodziny:)

skoro chce Ciebie to zgodnie z zasadą przez żoładek do serca - romantyczna kolacja, potem wspólna kąpiel no i oczywiście namiętne igraszki. Tylko nie mów, że to też juz przerabiałas;)

Gość zrób własnoręcznie
szalik na drutach albo upiecz ciasteczka i zapakuj w piękne pudełko :)

Gość WIDZIAŁAM ŻE ZASTANAWIASZ
SIĘ NAD ZEGARKIEM TAKI ZA 1000 zł to raczej nic widowiskowego, facet wrzuci go do szuflady i tyle jakieś przyzwoitsze są od 2500 zł w górę pytanie czy chcesz tyle wydać

Gość munka
kochana przerabialam:) my przez 8 miesiecy mieszkalismy razem wiec takie rzeczy przygotowywalam albo ja albo on:) cholera zeby umiala robic na drutach jak nic bym to zrobila! ciasteczek tez piec nie umiem ale moge sprobowac:D kurde upieke mu ciasteczka:D jak dlugo zajmuje nauczenie sie robienia na drutach?

Gość munka
nie nie chcialabym wydac 2500 na zegarek. nie o to chodzi, ze szkoda mi pieniedzy bo nie, ale tez mysle, ze na robienie tak drogich prezentow jest jeszcze za wczesnie.

Gość swoją drogą.1
w espricie widziałam super eleganckie i bardzo ładne, a zarazem modne szaliki męskie :)

Gość munka
malaprzemadrzala za to okazalo sie, ze myslimy calkiem podobnie;) kto zna jakis przepis na proste ciasteczka? i takie ktore po tygodniu ciagle beda do zjedzenia:(

Gość munka
a jak wyglada modny szalik? serio to nie ironia, ja nie wiem, od 4 lat mam ten sam zrobiony na drutach przez tesciowa mojej siostry:D jestem taka zupelnie nie trendy ;)

A ja optuję za ciasteczkami. Jak nie umiesz sama piec to kup jakieś zwykłe herbatniki. Teraz są takie różne polewy, lukry, posypki. Pomaluj ciacha :) Zobaczysz jaka fajna zabawa, a menio na stówę to doceni.

Gość eqo
ciasteczka o tej porze roku chyba nie przeżyją transportu :(

Gość munka
moze to- a co to jest? do czego to sluzy?

Gość swoją drogą 1
musisz iść i zobaczyć ciężko opisać ale bardzo fajnie prezentowałyby się z płaszczem lub ciepłym swetrem

Gość może to
czytnik kart :) - faceci korzystają z takich rzeczy :) - czytnik który wygląda troszkę niestandardowo

Gość munka
moglbym mu na nich jakies rysuneczki zrobic to fakt:D podoba mi sie ten pomysl! kurde czemu ja sama na takie rzeczy nie wpadam:(

Gość a nie możesz
polecieć do niego w dzień jego urodzin, i stanąć w drzwiach z torcikiem urodzinowym, bez zapowiedzi, to by była niespodzianka fajna:)

Gość munka
ciasteczka nie przetrwaja? a pierniczki? kiedys u babci zrzarlam pierniczka i ona mnie opieprzyla, ze pierniczek mial juz 2 miesiace ale mi smakowal i nic mnie po tym nie bolalo. moze pierniczek wytrzyma? on pracuje przy komputerach wiec moze by mu sie jakis czytnik kart przydal hmmm. tylko sie zastanawiam czy on ma jakies karty nigdy zadnych nie widzialam.

Gość munka
chcialabym, nawet nie wiesz jakbym chciala. ale jego urodziny wypadaja w srodku tygodnia a on pracuje po 12 godzin na dobe. w dodatku nie mieszka w miesice gdzie jest lotnisko tylko trzeba tam dojechac a podroz w jedna strone z lotniska do jego domu zajmuje 3 godziny. niestety to nie wypali, zreszta ja teraz przed siwtami tez mam w pracy urwanie glowy i byloby mi bardzo ciezko wyrwac sie chocby na dzien:(

Gość eqo
powiem tak: ostatnio przychodzą do mnie zimne paczki i listy :) jest zimno a w samochodach w których przewożona jest poczta ogrzewania nie ma (no nie wliczając oddzielnej części dla kierowcy)

Gość munka
to pierniczki by sie sprawdzily bo je i tak je sie na zimno:D

Gość zrób własnoręcznie
pierniczki spokojnie możesz upiec, wytrzymają nawet do świąt, pod warunkiem, że ich nie pożre wcześniej :) co do szalika to prosta robota, jak ma ci kto pokazać to w pięć minut załapiesz, szalik robi sie bardzo prosto, nie dodaje ani nie ujmuje sie oczek, robisz np. dwa prawe i dwa lewe oczka i wyjdzie ci z tego rodzaj ściągacza. W necie też są fajne strony z nauką robienia na drutach :)

Gość eqo
mnie chodzi o fakt czy nie zamarzną :) no ale chęci się przecież liczą :P

Gość munka
dziekuje Wam bardzo:) nie sadzilam, ze ktos na kafe zareaguje na moje rozpaczliwe wolanie o pomoc. moze ta myszka, choc on pracuje glownie w biurze, nie wiem czy bedzie chcial tam do swojego komputera podlaczyc myszke w ksztalcie samochodu:P a szalik- a wiesz, ze sprobuje. mam wolna niedziele, moze na youtubie sa jakies filmiki jak sie robi na drutach hmmm. co do pierniczkow to juz sobie nawet wymyslilam. kupie taki duzy sloj i farbki do malowania szkla i pomaluje ten sloj a potem zapcham go pierniczkami:) czy pierniczki mozna lukrowac? tzn czy moge cos na nich lukrem namalowac?