Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiło mnie 12345

statystycznie ile partnerów ?????

Polecane posty

w agencji to mają setki patnerow przez zycie jak nie lepiej ;) a co do mnie to uwazam ,że 3 w wieku 21 lat to nie jest duzo

Gość Ja mialam 10-ciu
Wiesz dziubekkk tylko ze w tym czasie nie chcialam wychodzic za maz, chcialam sie bawic i kozystac z mlodosci. Nie wyobrazam sobie wyjsc za maz za tego ktory byl by moim pierwszym. :-O Teraz mam rodzine, wyszalalam sie, wiem czym jest sex. Moj maz tez mial wiele partnerek i dobrze bo kozystal z zycia tak jak ja i teraz nikt nikogo nie zdradza

ok ale dobra to jest wasza sprawa ,wasze zycie ile mialyscie partnerów z którymi uprawialiscie sex

Gość Do porzadny facet
hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa dobre :D To chyba musisz byc jasnowidzem bo nigdy nie dowiesz sie od kobiety prawdy :D Tak jest z iloscia partnerow jak i z orgazmem :D Nigdy nie wiesz bo kobitki swietnie potrafia udawac :D

Gość ewa drzyzga ..................
a ogladalyscie dzis rozmowy w toku jak kobiety sie wypowiadały ze mialy 140,160,200 a jedna nawet 300 partnerów i nie były prostytutkami w sensie ze nie ze tak powiem zawodowo tylko same chcialy

Nie słuchaj tych bzdur w rozmowach w toku to ściema i wszytsko jest tam ustawiane

Gość princesSsSss
ja mam jednego ;D obecny chłopak i mam nadzieje ze bedzie juz tym jednym :P

Gość jA PIKOLEEEEEE
Przeciez to nie sredniowiecze :-O Sex jest wspanialyyyyyyyy :) Dlaczego faceci chca dziewic? bo sa egoistami !! Chca miec partnerke nie dotykana przez innych. On za to moze a nawet musi zaliczyc jak najwiecej samiec, prawda ?? Tak bylo kiedys za pra, pra dziadow. Teraz niech kobiety tez beda egoistkami i nich czerpia przyjemnosc z sexu :)

Gość Iga123456433322
a ja mam 28 lat i miałam 34 partnerów. gadajcie sobie co chcecie tak mi pasowalo i tyle. Miałam tez paru sponsorów więc coś miałam z tego seksu.. i szczerze to wisi mi to co inni mogliby sobie o tym pomyslec. zreszta zwykle nie wrto byc wierna facetom

Gość Iga123456433322
a poza tym jak facet zalicza dziewczyny to jest ok, a kobiety już nie moga juz miec wielu partnerow?

Gość hgkkkskks
maz jest 12sty i o tym wie. Nie mam sie czego wstydzic, seks to nic zlego.

Gość jA PIKOLEEEEEE
Popieram Iga123456433322 :) Skoro facet moze to babki tez moga :)

Gość ddd.dd.d
Do tych, co mówią swoim obecnym facetom, że miały mniej partnerów niż było naprawdę. Nie boicie się jednego: mianowicie, że skądś się kiedyś dowiedzą, że miałyście więcej partnerów, nawet przypadkiem, zgada się w rodzinie, wśród znajomych i co najgorsze uświadomią sobie, że ich przez całe lata OKŁAMYWAŁYŚCIE. Nie boicie się tego?

Gość pasjans nie wychodzi
mam 35 lat, żyję tak jak chcę, powiedzmy... trochę "po męsku". Nie przywiązuję nadmiernej wagi do ciała, ono służy mnie, a nie ja jemu. Jeśli mam ochotę, korzystam z niego. Partnerów miałam wielu, myślę, że ponad 20, może koło 30? Jestem szczęśliwą bezdzietną mężatką, jeśli najdzie nas ochota na trójkąt czy inne igraszki, robimy to. Nigdy w życiu nie ufałam nikomu tak, jak mojemu mężowi. Jestem spokojna. :P :P :P :P :P :P :P nie rzucajcie się, bo nie będę tego czytać, zaraz muszę wyjść. Poza tym mam w nosie wasze pruderyjne piski i wrzaski. Podałam to dla statystyki, a nie do oceny.

Gość kglfgiluilgvuk.
Masz racje hgkkkskks - sex to nic zlego. Tylko, ze z ta prawdomownoscia moze byc w .............przyszlosci. Mezczyzni zazwyczaj sprawiaja wrazenie, ze nie sluchaja ale za to swietnie pamietaja. Kiedys moze ci to wypominac, wyzywac, itd. Dlatego kazda kobieta powinna wiedziec, ze nie warto mowic mezowi calej prawdy o swojej przeszlosci

Gość Gretchen Morgan
12

Gość ja mialam 2 ale obecny nie wie
dzial dowiedzial sie niedawno i zaluje ze powiedzialam!

Iga123456433322 !! piątka! :D tak trzymaj, natchnął mnie ten topik, żeby policzyć ilu miałam facetów, ale chyba nie dam rady :( ponad 15 lat bzykania... chyba te 30 to tak z nieśmiałości wyszło :D :D :D

kglfgiluilgvuk. jak można nie powiedzieć mężowi prawdy??? Ja mam z tym człowiekiem spędzić życie! A jeśli on nie umie poradzić sobie z tą prawdą, to niech spieeerdala. On ma mnie kochać taką jaka jestem, a nie jakiś święty obrazek.

Gość ja ja ja ty ty ty
22 lata - 6 facetów, a kobiety liczyć osobno? to jeszcze +3

Gość hgkkkskks
ddd.dd.d ja ci odpowiem:) myslalam zeby sklamac, jak tu pisza ale stwierdzilam ze nie ma sensu. nie dlatego ze maz moglby sie dowiedziec bo na to szans nie ma: jak sie ma duzo partnerow to czesc jest stalych, czesc przygodnych, ktorych sie samemu nie pamieta a oni ciebie tym bardziej. Wszystko bylo, minelo, skoro ja juz ledwie pamietam imie goscia z ktorym spalam 8 lat temu, on pewnie mnie tez, 3 razy zmienilam otoczenie to jak moj facet ma sie dowiedziec? dwa to kogo obchodzi moje lozko zeby mi liczyc kochankow? za materac robi czy jak? Potraktowalam to jak test, jak mu nie pasuje jaka jestem to baj baj maszkaro, na sile nie trzymam:D na poczatku byl w szoku bo on mial mniej ale szybko sie z tym pogodzil i nigdy mi tego nie wypomnial a dobre pare lat juz jestesmy razem.

Gość a ja taka sobie
ja mam jednego obecnego męza ,ale ciekawosc nie zna granic

Gość ddd.dd.d
A mnie ten topik zainspirował do jeszcze innej rzeczy. Ciekawe ile partnerek mieli faceci będący w tym samym wieku? Bo jakoś mi się nie chce wierzyć, że mieli więcej. Zastanawiam się czy czasem nie mniej:) Może trzeba zrobić nowy topik?:)

Gość dupciajakmarzenie
a ja miałam więcej niż mój chlopak ale jego to podnieca, to czemu nie opowiedzieć mu z detalami :D :D

Gość artefakt diabla jestes
puszczalska.

Gość porzadny facet
ja chce tylko dziewice. jestem prawiczkiem i nie moglbym byc z dziewczyna, ktora przed kims juz majtki zdjela