Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam paweł

czy to zdrada?

Polecane posty

Gość adam paweł
Wcale mi się nie podobało, tylko że jak ona mi masowała to niestety musiałem wytrysnąć. Nie mogłem tego uniknąć

Gość ONAoooo
Autor wątku jest zwykłym debilem:] To co się zdarzyło między tobą a jakąś kurewką z klubu to była zdrada i każdy mądry ci to powie.Piszesz że ty przecież nic nie zrobiłeś..zrobiłeś...pozwoliłeś jakiejś szmacie dotykać cię.Jestem pewna że wtedy morde cieszyłeś a teraz próbujesz uspokoić wyrzyty sumienia(chyba że to prowokacja jeśli tak to też gratuluje głupoty)Szkoda mi tylko tej twojej dziewczyny.Powinneś jej o tym powiedzieć dupku.THE END

Gość adam paweł
"predzej czy pozniej ONA sie o tym dowie" Niby jak? Mieszkam w ogromnym mieście, kolegów nie było w pobliżu, wiem o tym tylko ja. I właściwie niewykonalne żeby trafić przypadkowo drugi raz na tę samą dziewczynę w wielkim mieście. Poza tym tam było ciemno, nie wiem nawet czy byśmy się poznali na ucily w biały dzień.

Gość adam paweł
Chociaż miała zgrabną rączkę i marzy mi się powtórka

Gość jgffffcdd
>>>> pamietaj ze kazda KRZYWDA ktora wyrzadziles drugiej osobie ZAWSZE WRACA ..ze zdwojona sila przepraszam że się wtrącam, ale to są bzdety albo inaczej - pobożne życzenia każdego zło nie wraca, ani teraz ani po śmierci (po której i tak nic nie ma) są i byli ludzie którzy wyrządzili wiele krzywd, a jednak żyli w radości i dostatku do końca swoich dni, więc... nie strasz go tym, bo to bujdy

Gość adam paweł
Nie walcie mi konia to nie będę zdradzał

Gość chimas
Jak Ci się marzy powtórka głupi ośle to idź do klubu, zamów pół litra, pija spokojnie lewą ręką a na prawej sobie siedź dupą, jak już się ululasz a ręka zdrętwieje możesz sobie sam zwalić "na obcego" i potem udawać na forum że Cię to znów spotkało

Gość adam paweł
Nie napisałem że mi się nie podobało, nie napisałem też że chcę powtórki. To podszywy, skoro nie rozróżniacie to wasza sprawa.

Gość ONAoooo
Adamie Pawle jesteś śmieszny

Gość ONAoooo
Nic cie nie usprawiedliwia gnojku i powiedz prawde tej dziewczynie lepiej zeby mogla skonczyc z takim frajerem a tobie niech wala w klubach nawet faceci wedle mnie

Gość adam paweł
Tak naprawdę to sam sobie zwaliłem na redtubie a temat założyłem dla prowokacji bo byłem ciekawy waszego zdania

Gość adam paweł
No mam trochę wyrzuty sumienia jak pisałem. Nie uważam że wszystko jest w porządku, ale chcę spojrzeć na to od drugiej strony. Nie wszystko jest czarne albo białe, czasami są różne odcienie szarości. Trochę wyrozumiałości z waszej strony też by się przydało.

Gość taki jeden starszy pan 1963
jasne że to nie jest zdrada, przynajmniej tak stwierdziła twoja dziewczyna kiedy robiłem jej palcówkę :) ahh te skurcze jej pochwy były cudowne, ale ona mnie nie dotykała więc tak jak mówisz to nie była zdrada :)

Gość ONAoooo
Uważam że w takiej sytuacji twoja dziewczyna powinna dowiedziec sie o tym.A czy ci wybaczy czy nie to wasza sprawa ale wiedziec powinna.A ona zdradzila cie kiedys??

Gość adam paweł
O jejku, przecież nie spuściłem się jej na twarz tylko do ręki. A gdybym jej podał rękę to byłaby zdrada? Co za różnica podanie dłoni czy penisa

Gość ONAoooo
hahahahaha ty naprawde głupi jesteś haha debil :P nie ma sensu z toba

Gość lejla desa
Nie wiem skad masz taki informacje ze kobiecie do orgazmu potrzeba pocalunkow i nastawienia psychicznego. Ja tak nie mam i chyba rzadko ktora kobieta tak ma. Jak sie smyra lechtaczke to nie ma bata zeby nie miec w koncu orgazmu. Jak pisales: fizjologia. Ufacetow czy u kobiet ta sama.

Hej. Drogi Adamie-wiem ze na siłę tłumaczysz swoj wyczyn, jesli masz wyrzuty sumieniaa widze ze masz to znaczy ze wiesz ze zrobiles zle. Jesli wierzysz w to co mowisz - powiedz swojej dziewczynie- przeicez nie zrobiles nic zlego-wszak tak uwazasz. Ale tak narpawdę, zdaradą nie byłoby gdybys leżał nieprzytomny pod tym stołem a ona by podeszla jak wstrętna modliszka i zaczęła dotykać, niestety przez te kilka chwil skorzystałęs z przyjemności, przez te kilka chwil pomyslales:"a chuj, nie powiem jej" i myslales ze sie upiecze. Zostałes poddany probie ktorej nie prztrewales , jesdnym razem bedzie zwalenie rączką , innym razem kąpiel w jacuzzi z kilkoma dziewczynami-wtedy powiesz ze tylko z nimi siedziales w basenie, a innym razem pojscie na striptiz z kolegami-to powiesz ze koledzy szli. Jesli jestes atrakcyjnym facetem takich pokus bedzie mnostwo, ale pamietaj będąc z kims trzeba wlanie z tych calych atrakcji zrezygnować. Jesli chcesz usłyszec czy to była zdrada powiedz swojej dziewczynie, ustalcie razem czy to co zrobiles bylo w porządku. Pozdrawiam

lejla desa - tu się nie zgodzę. Fizjologia dotykania łechtaczki u kobiety przez obcego faceta kończy się ciężkimi obrażeniami. Co najmniej rozwalonym nosem lub wydrapanym okiem. Jak widać po autorze fizjologia dotykania członka przez obcą kobietę powoduje drobne problemy z czytaniem ze zrozumieniem :)

Gość dryteuyu
Zgadzam się z kimś wyżej. O ile facet mi się podoba, to też nie potrzebuję psychicznego nastawienia. Jeśli będzie pocierał mój dzyndzelek odpowiednio długo, to i tak będę miala orgazm i tak, nawet mogłabym go wcale nie dotykać ani z nim nie rozmawiać.

masz moralniaka tak? no coż biedactwo- ale w ogole mi ciebie nie szkoda... czy jej reka dokonala na tobie zgwałcenia? nie mogłes się jej sprzeciwic? Kobieta cie wykorzystala? zasadniczo nie chciałeś tego? ale jakoś tak wyszlo? żałosne:O

Gość koreczek dupeczek
hahahahahahha zaj***iste, dzieki za poprawe humoru!! cos wspanialego, smieje sie caly czas i przestac smiac sie nie moge!!! :D:D:D:D pisz dalej, pliiiizzzzzzz!!

Gość kaczkaczy
człowieku jeśli to co piszesz jest prawdą ,to znajdż sobie dobrego terapełte bo kobieta z którą się zwiążesz będzie miała przechlapane ,jesteś niedojżałym młokosem ,a twojej dziewczynie bardzo współczuje i mam nadzieje że nie spieprzysz jej ŻYCIA

Gość adam paweł
Nie zdecydowałem się jeszcze czy była to zdrada czy też nie. Uważam że jeśli ktoś kogoś zacznie namawiać i dotykać, wprowadzając go podstępem w stan podniecenia to jest to wina tej osoby, a nie tej drugiej. Może nie było to zupełnie moralne, ale jednak uwazam że w tym wszystkim ja jestem najbardziej niewinny. Ot, po prostu zwykła reakcja na dotykanie penisa.

Gość hahhhhhhhaa

"wprowadzając go podstępem w stan podniecenia" Tym podstępem znów spowodowałeś, że ze śmiechu oplułam monitor :D:D:D:D Rewelacyjny jest ten temat :]