Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam paweł

czy to zdrada?

Polecane posty

Gość adam paweł
Nie rozumiecie że u faceta to jest inaczej niż u kobiety? Jakby kobiecie ktoś włożył rękę między nogi to byłaby oburzona, ale jak facetowi ktoś zaczyna masować penisa, to trudno powiedzieć żeby przestał. Poza tym u was to zjamuje dużo czasu i musicie być psychicznie nastawione, a u nas to może zrobić obca osoba i to bardzo szybko. Więc to tak jakby mnie np. pogłaskała po ręce, co to za róznica? Może śmieszne pytanie, ale powiedzcie co za róznica jaką częśc mojego ciała dotknęła?

he he.. pewnie bedzie sie na forum zastanawial czy zaliczyc to do zdrady czy nie bo przeciez jej nie dotykal ;p porazka ;)

Gość jgfdhhfgh
moim zdaniem to nie zdrada pechowo się składa że dotykając penisa coś z niego tryska gdyby tryskało coś z ręki to też miałbyś dylemat czyli róznica jest taka że rzeczywiście mogla cię glaskać po dłoni, tylko ze penis plunął spermą nie mow swojej lasce o tym, bo ona bedzie obrazona

taka róznica że ludzie witaja sie z Toba ściskajac Twoja dłoń a nie kut**sa! taka jest róznica pomiedzy poszczególnymi czesciami ciała. Członek powinien być zarezerwowany dla tej jednej. A jakby Twoją dziewczyne ktoś po biuscie macał i szeptał sprośne rzeczy do ucha?

Gość adam paweł
Rozumiem wasze podejście, ale ja w tym tak jakby nie uczestniczyłem. Nie ruszałem się i nie dotykałem jej. Nie robiłem nic żeby się podniecać.

jezuu.. ale nie kazales jej przestac.. nie zrobiles nic zeby to skonczyc.. nie musiales nic robic ale to i tak jest zdrada.. chyba ze oskarzysz tamta o gwalt ;) tak tez mozna.. hehe i nie bedziesz winny przeciez ;)

Gość adam paweł
Chodzi mi o to że wytrysk był fizjologiczną reakcją, niezależną od mojej psychiki. Bo psychicznie nie miałem zapędów by z tą kobietą wdawać się w romans czy nawet uprawiać z nią sex. Siedziałem, ona coś robiła i coś się stało. Tak jakby wkładała mi na siłę palec głęboko do ust to bym zwymiotował i czy wtedy to byłaby moja wina że zwymiotowałem?

tak, byłaby to twoja wina, bo mogles ten palec wyjąc. ale do jasnej cholery nabieram coraz wiekszej pewnosci ze to tylko glupia prowokacja, bo nie wierze ze mozna byc az tak durnym..

Gość adam paweł
No nie mówiłem nic, bo myślałem że to tylko flirt. Jak położyła mi rękę na udzie to też uznałem że to taki niewinny dotyk. Potem masowała wyżej i czekałem jak się rozwinie sytuacja, a potem to już trudno mi było powiedzieć że ma przestać. To tak działa u mężczyzn. Jak kobieta podnieci faceta, to facet wtedy już musi skończyć! Nie ma siły powiedzieć nie! Nie rozumiecie tego bo jesteście kobietami i u was to działa inaczej.

2/10 za pomyslowosc. jesli to nie prowo to 11/10 za niezamierzona smiesznosc. a propos : 'co za roznica ktora czesc ciala dotknela?' hmm.. pomyslmy. co budzi wiekszy skandal - odkryty lokiec czy odkryty penis? :)

Nie rozumiecie tego bo jesteście kobietami i u was to działa inaczej. no to wypad :)

Gość Martynkowska __23
boże człowieku jaki ty durny jesteś.....po jaka cholerę pozwoliłeś jej wsadzić łapę do spodni i bawić się małym??? Jak zamierzała się ręką trzeba było ją odtrącić i powiedzieć że kategorycznie nie życzysz sobie żeby jakiś obcy szmatławiec ci walił...a ty sobie siedziałeś i nic nie robiłeś....co ty ciota jesteś że nie mogłeś przeciwstawić się babie??? Szukasz odpowiedzi na swoje pytanie??/ TAK, ZDRADZIŁEŚ....NIC CIE NIE USPRAWIEDLIWIA....MAM NADZIEJE, ŻE TWOJA DZIEWCZYNA SIĘ DOWIE I KOPNIE CIE W TYŁEK ALBO KTOŚ JEJ ZROBI DOBRZE NA BALETACH....NIENAWIDZĘ TAKICH KOLESI...FUJ

Gość adam paweł
Ja nie szedłem do tego klubu z zamiarem zdrady, bo jestem wierny i nie raz imprezowaliśmy osobno i takie rzeczy się nie zdarzały, ale teraz trafiłem na tego typu dziewczynę która była natrętna i robiła ze mną co chciała.

Gość adam paweł
Ciekawe czy wasi faceci po prostu przerywają gdy już ich podniecicie i masujecie penisa? Wątpię.

no wez sobie w koncu uswiadom ze zdradziles.. jakbys byl wierny nie dopuscilbys nigdy do takiej sytuacji.. chociaz nie ja tego nie rozumiem bo jestem kobieta i moja fizjologia inaczej reaguje.. ;)

Gość Martynkowska __23
słuchajcie...albo mi się wydaje albo ten koleś jest tak głupi że aż piszczy....

Gość adam paweł
Trza przyznać, że waliła mi konia zawodowo! Szybko poczułem nadchodzący orgazm! Tylko że nie wiedziałem, jak mam sie w takiej sytuacji zachować! Na wszelki wypadek wpiłem się w jej usta. Po chwili poczułem jak świat wokół wiruje,a z podbrzusza iddzie gorąc. Wydałem z siebie głośne OCH....i .....wystrzeliłem do wnętrza jej dłoni. Mocno drgnęła jak by się wystraszyła...A ja strzelałem kolejnymi strumykami spermy.

a jak Ci sie nie podobaja wypowiedzi kobiet (bo my mamy inna fizjologie) to spier**** na jakies forum dla facetów:/ albo zrób ankiete na ulicy czy to zdrada czy nie...

Gość adam paweł
No tak, ty reagujesz inaczej bo jesteś kobietą. Ty musisz być zakochana, w romansie, facet musi mówić ci miłe słowka i całą cię pieścić, a my tego nie potrzebujemy. Zakładając że nawet jeśli to była "zdrada" - czy na miejscu mojej dziewczyny wybaczyłybyście mi to?

Gość adam paweł
O tym strzelaniu spermą to jakiś dziwny podszyw, nawet nie śmieszny. Nie całowałem jej. Siedziałem prosto.