Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralinnkkaa266

Robi mi sie syf na nosie da sie to jakoś zatrzymać?W sobote mam ważną uroczystos

Polecane posty

Gość pralinnkkaa266

W sobote ślub - ja świadek a tu boli na czubku nosa czuje, że zanosi sie na mega syfa ratunkuuuuuu! Dopiero wyleczyłam giganta na policzku mam jeszcze ślad :( Niestety od jakiegoś czasu wyskakują mi takie duże bolace krosty, których nawet nie da sie wycisnąć dopiero po kilku a dniach.

Gość a ja mam takk
jedno co ci moge poradzic, to nie dotykac tego, nie probowac wycikac. z wlasnego dowsiadczenia wiem,ze to nie przynosi pomocy, wrecz przeciwnie. jednak naleze do osob, ktore nie potrafia sie powstrzymac. ostatnio mialam duzego podskornego gada :) nie ruszalam, po dwoch dmoach znacznie sie zmniejszyl.uzywam kosmetykow la roche do cery tradzikowej. mysle,ze jak bedziesz smarowala nawet najzwyklejszym benzacne to tez go zwalczysz. pozdrawiam

Gość ulalaaa
jak juz jest na wierzchu to czyms go przesusz - masc cynkowa, albo najlepiej jakis antybiotyk na pryszcze, a potem tormentiol - wtedy ladnie schodzi czerwona obwodka wokol syfka

Gość pralinnkkaa266
Jeszcze nie jst na "zewnątrz" dopiero czuje, że sie robi zaczerwienił sie i rośnie sobie skurczybyk :(