Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolanta r.

W dzisiejszym świecie nie ma juz wierności

Polecane posty

Gość jolanta r.

wszedzie zdrady, wszyscy sie zdradzaja. kazdy ma nadzieje ze go to nie spotka. zdradzano ze mna, teraz boje sie że to mnie zdradzono... mysle ze tylko jakies 10% wszystkich par to nie spotkało.

nie takie czasy, tylko kwestia wychowania :o jak mamusia z tatusiem nie wpoiła ci zasad moralnych, to potem postępem nie usprawiedliwiaj się z kurrewskości :o

Gość HELLOUUUUUUUU
No co Tyyyyyy ?

Gość wychowanie nie ma tu nic do
rzeczy - głupie usprawiedliwienie, zdardziłam bo tatus mi nie powiedział ze nie wolno bleble ble kazdy odpowiada za siebie, kazdy ma swoje zasady moralne, charakter, sile woli nad soba mozna pracowac a faceci rzadko kiedy maja ochote walczyc z pokusami sa jak zwierzeta cipa zapachnie i leca porazka

>> zdardziłam bo tatus mi nie powiedział ze nie wolno bleble ble :o nie o to chodzi. Tatuś nie potrafił ci wpoić, że nie zdradza się, bo to niemoralne, nieetyczne i zwyczajnie nie przystoi przyzwoitemu człowiekowi na poziomie.

Gość wychowanie nie ma tu nic do
ale czy to znaczy ze jak tatus nie nauczył to ty masz pozwolenie?? bezsensu z rodzicami nie musiałam rozmawiać na ten temat zeby wiedziec ze zdrada to cos złego, wszędzie to piszą, gloszą chyba kazdy myslacy człowiek wie co jest dobre a co złe