Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała_gwiazdka

Seks z koleżanką

Polecane posty

Gość mała_gwiazdka

Witam. Jestem jeszcze bardzo młoda ale pełnoletnia. Mam koleżankę rok starszą. Widzie się z nią bardzo sporadycznie, ale ostatnio częściej rozmawiamy i nasze kontakty jakoś się rozwijają, że tak nazwę.. Dziś zaproponowała mi czworokąt z którego zrezygnowałam. 5 minut później zaproponowała mi seks z samą sobą to już mnie bardziej zainteresowało :) co o tym myślicie? Zgodzić się? jeszcze z kobietą nigdy tego nie robiłam a bardzo chętnie bym spróbowała.. Może miałyście jakieś doświadczenia? Może coś mi napiszecie jak to jest z kobietą itp. Dziękuje za odpowiedzi.

Gość mała_gwiazdka
Nikt za mnie nie myśli. Ja sama tak czy tak podejmę decyzje. Pytam tylko co by ktoś zrobił na moim miejscu i jak jest z kobietą :) a Ty może troche grzeczniej i kulturalniej. To nie chlew. A jak coś nie pasuje to proszę sobie czasu nie marnować.

Gość mała_gwiazdka
Pytam o zdanie kobiet. Myślę że pomarańczowy skurwysyn to raczej męski nick ;]

Gość Olenka123456789
Hej, seks z kobieta - jak najbardziej . To właśnie kobiety prędzej potrafią odgadnąć swoje potrzeby gdyż same wiedzą dobrze co sprawia im przyjemnosc. Ja przezylam taka milosc w ktora w gre weszly wibratory . Odjazd . Polecam zaawansowanym kobieta.