Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milencia1415

przyjaciel ?

Polecane posty

Gość milencia1415

Czemu tak trudno mieć przyjaciela ? Czy coś jest ze mna nie tak czy z osobami ktore mnie otaczaja ? zawsze bylam towarzyska a teraz ? teraz brakuje mi osoby ktorej moge sie zwiarzyc a nawet normalnie pogadać.. czy ktoś moze ma taki sam problem jak ja ?

Gość milencia1415
w jakim celu ?

Gość milencia1415
:|:|:|no fakt na temat piszecie ;]

Gość ile masz lat......
? z przyjaciolmi jest teraz kiepsko. kazdy patrzy na siebie i malo jest osob ktore naprawde sie przyjaznia. to raczej smutne. tez mam ten problem. mam kilku znajomych ale nazwac ich przyjacolmi niestety nie moge.

Gość milencia1415
nie.. za czasów gimnazjum duzo melanżowałam i obracałąm sie w dość szerokim gronie ludzi.. teraz w liceum wiecej sie ucze inie chce tak balowac potrzebuje przyjaciela na korego moge zawsze liczyć, moje stare "przyjaciołki" baluja od zmierzchu do switu. a mi sie to znudzilo.. ciezko mi znalezc kogos kto nie mysli non stop o melanzu..

Gość milencia1415
z okolic warszawy

Gość milencia1415
znudziło mi sie. owszem dalej lubie zabalować ale nie wkazdy weekend

Gość milencia1415
zawsze można porozmawiać na gg ;)

na pewno masz w klasie osoby, które nie imprezują tyle, co więcej są nieśmiałe. warto czasem podejść i porozmawiać, zaproponować wypad na kawe po szkole, czy w sobotnie popołudnie. Zawsze też możesz zwrócić się do danej osoby po pomoc w nauce ;) wiele przyjaźni się tak zaczyna :)

Gość milencia1415
u mnie w klasie jest tak. ze w sprawach nauki zwaracaja sie do mnie ale jako kolezanka z klasy. mam dobre kolezanki z klasy. ale nie mama takiej od serca.

no to 'upoluj' sobie jedną i zaproś do siebie do domu na kawe i ciasto pod pretekstem, jak sie gadka będzie kleiła (nie tylko o nauce) to może coś z tego będzie;)

Zazwyczaj spełnienie naszych pragnień jest bliżej niż potrafimy uwierzyć. Musisz otworzyć umysł i serduszko :)

Gość milencia1415
dziękuje za rady :)