Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kliknij mnie

Jak osmielić faceta

Polecane posty

Gość kliknij mnie

Mam pytanie z serii dziecinno-naiwnych.. Jest na studiach facet, który dość często na mnie spogląda, widze, ze chyba mu sie podobam.. On mi tez. Nie wiem jak go zaczepic albo dac sie zaczepic :) Jest z innej grupy, znamy sie tylko z widzenia. Poniewaz do tej pory bylam raczej zamknieta (ostatnio postanowiłam zaczac wychodzic do ludzi:) ), to nie mam zadnych wspolnych znajomych z nim - wogóle raczej na studiach jestem z boku.. Takze poznanie przez kogos odpada..

Gość kliknij mnie
chodzo o to , że jestem brzydka niestety a on ciacho i wokół niego pełno panienek aż zabiega o jego względy. przegram chyba tę konkurencje

Gość odpadłaś na starcie
jak jesteś brzydka to weź sobie jakiegoś brzydala i życie szczęśliwie :)

Gość jesli nie sprobujesz
jesli nie sprobujesz to na pewno przegrasz :) co masz do stracenia? zagadaj o cos zwiazanego ze studiami ;)

Gość kliknij mnie
ale sama myśl , ze brzydal swego penisa będzie wpychał we mnie napawa mnie obrzydzeniem

Gość kliknij mnie
nie jestem brzydka, to raczej on jest, ale ja takich lubie ;) wiare w siebie tez posiadam, to ze mu sie podobam to widze, bo raczej nie jest to wzrok obrzydzenia.. ale wole jak facet zrobi pierwszy krok, bo wydaje mi sie ze musi sie pomeczyc i przelamac zeby potem docenial kobiete ;) nie chce sie sama narzucic jakkolwiek. wiec chciałabym go zmobilizowac, ale patrzac na niego i to jak sie zachowuje wobec ludzi wokół, to mozliwe ze nie nalezy do najodwazniejszych w tej kwestii.

Gość kliknij mnie
łaj not? :o

Gość jesli nie sprobujesz
>ale wole jak facet zrobi pierwszy krok no to zostaje Ci czekac :) moze w takim razie zacznij zawierac inne znajomosci? byscie mieli wspolnych znajomych :)

Gość kliknij mnie
jak to po co :) to ze facet nie zachowuje sie w stosunku do kobiet jak rasowy żigolak nie znaczy jeszcze ze ogólnie jes brzydki niski i beznadziejny? :P widze ze fajny z niego chłopak, i nie jakis tam zamkniety na maksa, poprostu czuje ze do kobiet ma dystans. foty nie bedzie, bo juz sie dowiedzialam od ciebie wszystkiego co chciałam :p

Gość kliknij mnie
no ok, dzieki :) w sumie to wiem co mam robic, ale potrzebowalam o tym zagadac. to podjelam desyżyn, i jutro postaram sie - bo ja wiem - uśmiechnac sie, skserowac cos od niego, cokolwiek sie nawinie :) chciałam podkreslic ze jestem na kafe rzadkim przypadkiem, ktory po krotkiej rozmowie podejmuje wiazace decyzje i sie nie mazgaji ze wszystko do doopy :):):) buhahahaha

Gość zrererf
LUBICIE NIESMIALYCH, DOBRZE WYGLADAJACYCH FACETOW?

Gość kliknij mnie
po cholere? ;>

ja bym go poprosiła o pomoc - faceci lubią czuć w sobie moc^^ jak ci pomoze w byle bzdurze to sie poczuje kompetentnym ogierem rozpłodowym ihihihi. no przynajmniej u mnie to skutkuje zawsze :) rozczuliłes mnie tekstem o Ali i Asie^^ ach te czasy elementarza.. ja najbardziej lubiłam d jak dom i e jak ekran^^ słitaśne te wspomnienia^^

Gość Emmett Fitz-Hume
Albo żeby wiedzieć kogo o alimenty gonić :P

Gość kliknij mnie
wlazłam sobie na jego profil na nk. a co mi tam :)